جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 23678
ميانگين بازدید: 47233
بازديد کل: 160,383,325
سرمایه گذاری در طرح‌های صنعتی ایلام ۲۹۵ درصد افزایش یافت (شنبه 1400/02/25)

ایرنا:
معاون امور صنایع سازمان صنعت ، معدن و تجارت ایلام گفت: میزان سرمایه گذاری طرح‌های صنعتی در این استان طی سال گذشته ۲۹۵ درصد نسبت به سال ماقبل آن رشد یافته است.

ولی باج روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سرمایه گذاری انجام شده در بخش صنعت استان سال گذشته  ۱۱ هزار و ۹۵۲ میلیارد تومان بود که این رقم در مقایسه با مدت مشابه آن در سال ۹۸ حدود ۲۹۵ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه استان ایلام در بخش سرمایه گذاری حوزه صنعت سال گذشته موفق به کسب رتبه چهارم کشور شده است، افزود: در بخش صدور پروانه های بهره برداری حوزه صنعت که در واقع می توان همان سرمایه گذاری های تحقق یافته دانست طی سال گذشته، ۵۰ فقره پروانه بهره برداری برای واحدهای تولیدی استان صادر شده است.

معاون امور صنایع سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان ایلام با اشاره به رشد ۷۷ درصدی اشتغال در بخش صنعت یادآور شد: سال گذشته با صدور پروانه های بهره برداری جدید در بخش صنعت استان زمینه اشتغال ۵۶۳ نفر در صنایع استان فراهم شده است.

باج تاکید کرد: همچنین در این مدت( سال گذشته) ۲۵ واحد صنعتی و تولیدی در استان به چرخه تولید بازگشته اند.

وی اضافه کرد: طی سال جاری نیز با توجه به شعار سال یعنی «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها» درگام اول کتابچه مرتبط با شعار سال طراحی و چاپ شده و در ادامه مسیر نیز واحدهایی که راکد هستند به چرخه تولید بازگشت داده می‌شوند

وی با اشاره به راه اندازی مرکز فوریت های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری گفت: در این مرکز مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری در بخش تامین مواد اولیه، صدور مجوزها یا موانع ناشی از تداخل قوانین و مقررات که منجر به عدم تحقق اهداف مورد نظر تولیدکنندگان شده است، بررسی و مرتفع می گردد.

استان ایلام دارای ۵۳۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.