جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 18312
ميانگين بازدید: 47233
بازديد کل: 160,377,959
موافقت مجلس با کلیات طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی (چهارشنبه 1400/02/29)

ایسنا:
نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیات طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی را به تصویب رساندند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی را بررسی کرده و در نهایت کلیات این طرح را به تصویب رساندند.

سید جواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات این طرح، تصریح کرد: در بررسی این طرح از نظرات کارشناسی استفاده شده است و این طرح بروکراسی در بخش کشاورزی را می شکند. در این طرح اصلاح ساختار جهاد کشاورزی که از گذشته به دنبال آن بودیم محقق شده و ستاد تنظیم بازار کشاورزی ایجاد می شود. متاسفانه بحث تجارت کشاورزی در کشور صاحب ندارد. سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بسیار ناچیز است. بر اساس این طرح سازمان تجارت کشاورزی ایران و سازمان سرمایه گذاری کشاورزی ایران برای حل این مشکل ایجاد می شود.

وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر بر اساس این طرح شورای پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی در شهرستان ها تشکیل می شود و مسائل بخش کشاورزی در خود شهرستان ها دنبال می شود. بحث اصلاح فرایندهای طولانی صدور تولید کشاورزی از دیگر مواردی است که در این طرح مورد توجه قرار گرفته است.

رییس کمیسیون کشاورزی گفت: متاسفانه هنوز ماشین آلات کشاورزی ما کارت سوخت ندارند که به حل این مسئله نیز توجه شده است. بحث بیمه محصولات کشاورزی در چهارچوب یک ماده در این طرح دیده شده است. از دوستان می خواهم به کلیات رای دهند و در بررسی جزئیات، پیشنهادات دیگر نیز بررسی می شود. این طرح خدمت به کشاورزی کشور است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.