جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 16236
ميانگين بازدید: 47233
بازديد کل: 160,375,883
طلای جهانی صعود کرد (دوشنبه 1400/03/03)

ایسنا:
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه تحت تاثیر ضعیف شدن ارزش دلار آمریکا و رشد فشارهای تورمی افزایش یافت و نزدیک به بالاترین قیمت چهار ماه و نیم گذشته ایستاد.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۸۸۵ دلار و ۵۷ سنت رسید. بهای معاملات این بازار هفته گذشته تا مرز ۱۸۸۹ دلار و ۷۵ سنت پیش رفته بود که بالاترین قیمت از هشتم ژانویه بود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۴ درصد افزایش، ۱۸۸۷ دلار و ۴۰ سنت بود.

به گفته مارگارت یانگ، استراتژیست دیلی فارکس، شاخص دلار آمریکا نسبتا ضعیف مانده و شاخص مدیران خرید بخش تولید و خدمات آمریکا و اروپا چشم انداز تورم در ماههای پیش رو را تقویت کرده است. کاهش اخیر رمزارزها هم جذابیت طلا را به عنوان سرمایه گذاری جایگزین تقویت کرده است. روند صعودی طلا بسیار قوی بوده و احتمالا سطح روانی مهم ۱۹۰۰ دلار را در روزهای آینده به چالش می کشد.

دلار نزدیک به پایینترین حد خود در سه ماه اخیر در برابر یورو و سایر ارزهای اروپایی ایستاد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی ارزانتر کرد.

افزایش ریسکهای تورمی بازارها را پس از آماری که رشد قیمتهای مصرفی و اوج گیری فعالیت کارخانه ای را نشان داد، وحشت زده کرد و جذابیت طلا به عنوان پناهگاه دارایی در برابر تورم را تقویت کرد.

موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق ETF طلا در جهان است روز جمعه ۰.۶ درصد رشد کرد و به ۱۰۴۲.۹۲ تن رسید که گویای تجدید علاقه سرمایه گذاران به طلاست.

بر اساس گزارش رویترز، عامل دیگری که از افزایش قیمت طلا پشتیبانی کرد، کاهش ۱۳ درصدی بیت کوین در روز یکشنبه بود و کاهش ارزش این رمزارز از اوجی که امسال داشت را به ۵۰ درصد رساند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری یک درصد صعود کرد و به ۲۸۱۰ دلار و ۳۲ سنت رسید. بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۲۷ دلار و ۶۴ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد افزایش، ۱۱۷۳ دلار و سه سنت بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.