جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46490
بازديد امروز: 1392
ميانگين بازدید: 62402
بازديد کل: 165,663,276

عملیات اجرایی سه طرح گازی در جنوب فارس آغاز شد (دوشنبه 1400/03/10)

ایرنا:
عملیات اجرایی سه طرح گازی شامل ایستگاه‌های تقویت فشار در میادین گازی هما و وراوی و همچنین مرکز تفکیک میدان گاز تابناک واقع در پالایشگاه پارسیان در جنوب فارس با دستور از راه دور بیژن زنگنه وزیر نفت با اعتباری افزون بر۲۸۱ میلیون یورو آغاز شد.


به گزارش ایرنا، با اجرای این سه طرح مهم گازی که با هدف تامین پایدار و تضمین خوراک پالایشگاه پارسیان اجرایی خواهد شد، افزون بر ۶۰ میلیون متر مکعب در روز به سقف تولید گاز کشور نیز اضافه خواهد شد.
بنا بر اعلام مسئولان، این طرح‌ها در مدت ۳۶ ماه اجرایی خواهند شد و اشتغالزایی برای سه هزار نفر را به همراه خواهند داشت.

در این آیین که با حضور برخی اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با تشریح مشخصات فنی این پروژها گفت: با اجرای طرح احداث ایستگاه تقویت فشار گاز "هما" افزایش ضریب بازیافت از حدود ۴۵.۴ به بالای ۸۲ درصد می رسد و تثبیت تولید۱۵میلیون مترمکعب درروز را نیز محقق خوهد کرد.
رامین حاتمی روز دوشنبه در آیین کلنگ زنی این پروژه ها گفت: همچنین با احداث ایستگاه تقویت فشار گاز وراوی نیز ضریب بازیافت از ۲۹.۷ به ۴۹.۷ درصد افزایش و تولید ۹ میلیون مترمکعب به میزان گاز کشور اضافه خواهد شد.
وی بیان کرد: با احداث مرکز تفکیک تابناک که با خط لوله هشت اینچ مایعات تاپالایشگاه پارسیان به طول ۲۱ کیلومتر بهمراه پمپ و متعلقات مورد نیازآن عملیات اجرایی آن آغاز شد نیز افزایش کیفیت خوراک ورودی به پالایشگاه پارسیان را محقق می کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.