جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46490
بازديد امروز: 1077
ميانگين بازدید: 62402
بازديد کل: 165,662,961

استخدام ۸۶۰ نیروی جدید در سازمان جنگل‌ها (دوشنبه 1400/03/10)

ایسنا:
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور از فراهم شدن مقدمات لازم برای استخدام ۸۶۰ نیروی جدید در سازمان جنگل‌ها خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد باقر نوبخت امروز (دوشنبه) در نشستی که در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار شد، اظهار کرد: برنامه ما این است که با برگرداندن بخشی از درآمدهای سازمان جنگل‌ها به این سازمان، منابع اعتباری آن را تامین کنیم.

وی افزود: درخواست سازمان جنگل‌ها این است که برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری در شش ماهه نخست سال حداقل ۵۰ درصد اعتبارات تخصیص پیدا کند. ما نیز در این زمینه همکاری مساعد را خواهیم داشت.

نوبخت ادامه داد: از سویی دیگر سازمان جنگل‌ها درخواست تخصیص کامل بودجه طرح‌های حفاظت و صیانت در برابر حریق را داشت. باید به این نکته توجه کنیم که این سازمان برای پیشگیری از حریق نیازمند استفاده از  فناوری‌های نوین است و در کنار این به نیروی انسانی مجهز نیاز دارد.

رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه طی سال‌های اخیر ۲۵۰۰ نفر از نیروهای سازمان جنگل‌ها بازنشسته شده‌اند، گفت: از این‌رو مقدمات استخدام ۸۶۰ نیروی جدید فراهم شده است و این نیروها طی تیرماه آزمون خواهند داد.

نوبخت در پایان گفت: بر این اساس باتوجه به شروع آتش‌سوزی‌های جنگلی در کشور تجهیزات نیروهای شاغل و داوطلبان مردمی نیز تقویت می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.