جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 4833
ميانگين بازدید: 47233
بازديد کل: 160,364,480
۴۰۷ قلم کالا از استان یزد به دنیا صادر می‌شود (سه شنبه 1400/03/25)

ایرنا:
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد گفت: ۴۰۷ قلم انواع کالا از این استان به بیش از ۹۰ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۰ درصد آن مربوط به نساجی است.

به گزارش روز سه‌شنبه روابط عمومی این سازمان، محمدرضا علمدار یزدی افزود: یزد از لحاظ اقلیمی دارای محدودیت‌هایی است و از دیرباز، پیشینیان ما با نگاه بلندمدتی که به توسعه پایدار صنعتی در این استان داشتند، صنعتی را پایه ریزی کردند که امروز یزد را به مهمترین استان نساجی کشور تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه ۴۸۹ فقره از مجوزهای صنعتی یزد مربوط به نساجی و پوشاک است ادامه داد: با فعال شدن واحدهای در آستانه اخذ مجوز، تعداد واحدهای صنعتی نساجی یزد افزایش می‌یابد.

این مسوول یادآور شد: هم‌اکنون ۱۶.۳ درصد از پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی استان مربوط به نساجی است و در این صنعت هزار و ۶۰۰ میلیارد سرمایه‌گذاری شده و برای ۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

علمدار یزدی ادامه داد: ۱۲ درصد کل واحدهای نساجی کشور در یزد مستقر هستند و از این لحاظ رتبه دوم کشور را داریم  با اینکه از نظر تولیدات نساجی ، ۲۷ درصد تولیدات نساجی کشور مربوط به استان است.

وی بیان کرد: ۹۰ درصد تولید روفرشی کشور، ۶۱ پارچه رومبلی، ۸۹ درصد ترمه و ۳۵ درصد پارچه پرده‌ای کشور توسط واحدهای نساجی یزد تولید می‌شود.

هم‌اکنون ۱۰۰ هزار نفر در ۲ هزار و ۹۷ واحد تولیدی در استان یزد مشغول به کار هستند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.