جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 31866
ميانگين بازدید: 47402
بازديد کل: 160,341,279
تولید ۶۰۰هزارتن روغن نباتی در سه ماهه اول امسال (شنبه 1400/04/19)

ایرنا:
دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران گفت: در سه ماه نخست سال جاری بیش از ۶۰۰ هزار تن انواع روغن نباتی در کشور تولید و توزیع شد که بیش از نیاز بازار بوده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، «امیر هوشنگ بیرشک» افزود: در سه ماه نخست سال جاری به طور میانگین ماهانه بیش از ۲۰۰ هزار تن انواع روغن نباتی در کشور تولید و توزیع شده است.

به گفته وی، این درحالی است که طبق برنامه تکلیفی وزارت صنعت،معدن و تجارت تولید روغن نباتی باید ماهانه ۱۸۰ هزار تن باشد.

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران اظهارداشت: بازار روغن نباتی پس از چند ماه پرتنش به آرامش رسیده و صنعت روغن نباتی آمادگی دارد تا تمامی نیاز کشور در بخش خانوار و صنف و صنعت را به طور کامل برطرف کند.

بیرشک، با تاکید بر نقش تعامل سازنده دولت و بخش خصوصی برای تنظیم بازار روغن نباتی گفت: طی ماه های اخیر همراهی و هماهنگی مناسبی میان وزارت صنعت و دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با انجمن روغن نباتی به وجود آمده است و نتیجه این همراهی در کنار عملکرد مناسب شرکت بازرگانی دولتی در تامین به موقع روغن خام کارخانجات، باعث شده تا بازار روغن نباتی کاملا در آرامش قرار گیرد.

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران تکمیل سامانه جامع تجارت و بهره گیری از آن برای شفاف سازی تمامی فرآیندهای تولید و توزیع را مهم و راهگشا دانست و گفت: بهره مندی از سامانه جامع تجارت باعث شده علاوه بر افزایش تولید و عرضه روغن نباتی در کشور تقاضای کاذب بازار نیز مدیریت شود.

به گزارش ایرنا، مصرف روغن خام کشور ماهانه ۱۰۰ هزار تن است و برای تعادل بخشی به بازار، واردات و تولید افزایش یافته و روند توزیع این محصول نیز سرعت بیشتری پیدا کرد.

بخشی از روغن مورد نیاز از محل دانه‌های روغنی وارداتی و تولید داخل تامین می‌شود و از حدود سه میلیون تن دانه روغنی وارداتی، ۱۸ درصد تبدیل به روغن خام شده که می تواند بخشی از نیاز کشور را تامین کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.