جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 29179
ميانگين بازدید: 47402
بازديد کل: 160,338,592
صدور مجوز تاسیس نیروگاه برق برای تعدادی از فولادسازان بزرگ (دوشنبه 1400/04/21)

ایسنا:
معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در نامه ای خطاب به معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، خواستار صدور مجوز تاسیس نیروگاه برق برای برخی از فولادسازان بزرگ کشور با خروجی در مجموع ۱۰ هزار و ۵۳۶ مگاوات شد.

به گزارش ایسنا، در متن نامه سعید زرندی خطاب به همایون حائری- معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی- آمده است:

"پیرو مذاکرات صورت پذیرفته مبنی بر کمک به ارتقای تولید برق پایدار و اعلام آمادگی وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت سرمایه‌گذاری در حوزه نیروگاهی در قالب طرح‌های اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های بزرگ و با عنایت به اعلام آمادگی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، خواهشمند است دستور فرمایید در اسرع وقت، نسبت به صدور مجوز احداث برای شرکت‌های ذیل با مجموع ۱۰ هزار و ۵۳۶ مگاوات، از سوی آن وزارتخانه اقدام و نتیجه به شرکت‌های سرمایه‌گذار اعلام شود. "

 این در حالی است که علیرضا رزم‌حسینی- وزیر صنعت، معدن و تجارت- نیز در این رابطه، اظهار کرده است که در حال حاضر واحدهای صنعتی حدود ۲۰۰۰ هزار مگاوات نیروگاه دارند و برای تکمیل برق صنایع، ۱۰ هزار و ۴۰ مگاوات با شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، گل‌گهر، چادرملو و شرکت ملی مس ایران موافقت‌نامه طبق خواسته خود شرکت‌ها آماده شده است. هر لحظه که مجوزهای لازم از سوی وزیر نیرو صادر شود، بلافاصله کار اجرایی آغاز خواهد شد.

وی همچنین در رابطه با محدودیت استفاده از برق صنایع پرمصرف همچون فولاد و سیمان باتوجه به بازارهای داخلی و صادراتی آن‌ها، اظهار کرد: قطعا صنایع از این جهت آسیب خواهند دید اما امنیت ملی کشور در اولویت است. برق برخی از خانه‌ها و بیمارستان‌ها در اولویت هستند. لذا برق حوزه صنعت قابل مدیریت است. از صنایع خواسته شده طی هفته‌های پیش‌رو، زمان تعمیرات و تعطیلات کارخانه‌ها باشد تا به صنعت برق کشور کمک شود. صنایع طی دو شب ۲۸۰۰ مگاوات به شبکه برق ارائه کرده‌اند و با مدیریتی که به خود واحدها واگذار شده مقرر شده تا مطالبه وزیر نیرو برای تامین ۴۰۰۰ مگاوات برق تامین شود.

 لازم به ذکر است که هفته گذشته پیرو مصوبات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و هیات وزیران و مصوبه تاریخ ١٥ تیر ماه ١٤٠٠ ستاد فرماندهی راهبری اوج بار وزارت نیرو، شرکت توانیر (مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران) در نامه‌ای خواستار توقف فرآیند اصلی شرکت‌های فولادی شده و اعلام کرد که حداکثر برق دریافتی شرکت‌های فولادی از شبکه برق باید به میزان ۱۰ درصد دیماند مصرفی آن‌ها باشد و تاکید شد که در صورت عدم همکاری، برق مشترکان فوق‌الذکر تا اطلاع ثانوی قطع گردد و مسئولیت اجرای صحیح به عهده مدیران عامل شرکت‌ها خواهد بود.

البته علیرغم اینکه روز گذشته (یکشنبه) انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نامه‌ای از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار بازنگری در محدودیت ابلاغی فعالیت کارخانه‌های زنجیره فولاد شده و به ارائه پیشنهاداتی برای مدیریت تولید زنجیره فولاد در شرایط کمبود برق شده و لزوم تفکیک حلقه‌های زنجیره فولاد در محدودیت‌های اخیر شرکت توانیر پرداخته است، اما منطقی به نظر می‌رسد که قرار است فعالیت اصلی این واحدها متوقف شود، بتوان از ظرفیت آن‌ها برای تولید برق در شرایطی فعلی بهره برد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.