جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 23073
ميانگين بازدید: 47402
بازديد کل: 160,332,486
عبور مصرف برق از ۶۴ هزار مگاوات (سه شنبه 1400/04/29)

ایرنا:
میزان مصرف برق در کشور روز گذشته از مرز ۶۴ هزار مگاوات عبور کرده و به ۶۴ هزار و ۴۳۹ مگاوات در ساعت ۱۲ و ۴۷ دقیقه رسید.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، به دنبال افزایش دمای هوا در بیشتر مناطق کشور و نیاز مردم به استفاده از وسایل سرمایشی که بیشترین مصرف برق را به خود اختصاص می دهند روند مصرف برق به مرحله خطرناک رسید.

تازه ترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران حکایت از آن دارد که روز گذشته میزان مصرف برق با افزایش یک هزار و ۳۵۸ مگاواتی نسبت به روز ماقبل(یکشنبه) برمدار صعودی قرار گرفته است.

مصرف ۶۴ هزار و ۴۳۹ مگاواتی روز گذشته همچنین در مقایسه با مدت مشابه پارسال با مصرف ۵۸ هزار و ۱۴ مگاوات از رشد بیش از ۶ هزار مگاوات برخوردار شده است.

همچنین مصرف برق شبانه کشور نیز روندی صعودی به خود گرفت به گونه ای که در ساعت ۲۱ و ۲۹ دقیقه به رقم ۵۹ هزار و ۷۳ مگاوات رسید .

این میزان مصرف در بخش خانگی و تجاری درحالی رخ داده که بخش صنعت در کمترین میزان مصرف قرار دارد.

روز گذشته بخش صنعت ۲ هزار و ۲۷۱مگاوات در روز مصرف داشت و مصرف شبانه این بخش هم ۲ هزار و ۸۰۷ مگاوات بود.

این میزان مصرف برق در بخش صنایع درحالی است که سخنگوی صنعت برق گفته است: از روز گذشته گشایشی‌هایی برای صنایع سیمان و فولاد قائل شدیم.

سخنگوی صنعت برق افزود: بر این اساس صنایع سیمان می‌توانند یک نوبت کاری در شب با ظرفیت ۱۰۰ درصدی به فعالیت بپردازند و در مابقی ساعت با ظرفیت ۳۰ درصدی کار کنند.

رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: چنانچه همکاری این صنایع با صنعت برق تداوم یابد، گشایش بیشتری قائل خواهیم شد.

وی درباره فعالیت صنایع فولادی هم گفت: صنایع فولادی هم با ۵۰ درصد ظرفیت در یک نوبت کاری شب کار می‌کنند و تلاش می‌شود در صورت تداوم همکاری خوب، گشایش بیشتری برای این صنایع ایجاد کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.