جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 21476
ميانگين بازدید: 47402
بازديد کل: 160,330,889
۱۵ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در سد مخزنی گیلانغرب رهاسازی شد (شنبه 1400/05/02)

ایرنا:
رییس اداره شیلات گیلانغرب گفت: ۱۵ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی به منظور بازسازی و حفظ ذخایر آبزیان منابع آبی گیلانغرب در سد مخزنی این شهرستان رهاسازی شد.

«محمدرسول حیدری‌فر» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد بچه ماهی ها از نوع کپور، بیگ هد، آمو و فیتوفات هستند که در سد مخزنی گیلانغرب رهاسازی شد.

وی اظهار داشت: باتوجه به اینکه چهار سد در شهرستان گیلانغرب قرار دارد، این پتانسیل هست که سالیانه بیش از این تعداد بچه ماهی در آن رهاسازی شود و اداره کل شیلات استان کرمانشاه هم نظر ویژه ای روی این موضوع دارد.

رییس اداره شیلات گیلانغرب در ادامه گفت: در شهرستان یک مزرعه پرورش ماهی خاویاری با ظرفیت اسمی ۲۰تن داریم و همچنین ۲ مزرعه پرورش ماهی قزل آلا سردابی نیز با ظرفیت ۳۵ تن و دیگری با ظرفیت پنج تن وجود دارد.

حیدری فر ادامه داد: در سد زاگرس هم تعداد ۱۱ بهره بردار پرورش ماهی قزل آلا در قفس داریم که ظرفیت تولیدی آن ها در سال ۲۴۰ تن است.

وی گفت: با توجه به اینکه سد دایک، سراب و سد شرف شاه سومار قابلیت آب شرب دارند امکان طرح پرورش انواع ماهیان وجود ندارد و تنها می‌توان در اراضی پایاب سد طرح پرورش ماهی ایجاد کرد.

در شهرستان گیلانغرب علاوه بر طرح پرورش ماهی در قفس، سه مزرعه پرورش ماهیان سردآبی، گرم آبی و خاویاری و سه سد مخزنی، زاگرس و سراب نیز وجود دارد که هم اکنون سالیانه ۲۱۰ تن انواع ماهیان از این منابع آبی تولید و روانه بازار مصرف می شود.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲هزار تن جمعیت دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.