جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 7588
ميانگين بازدید: 47402
بازديد کل: 160,317,001
محدودیت برقی صنایع تا ۹۰ درصد کاسته شد (یک شنبه 1400/06/21)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: محدودیت‌های تامین برق صنایع، امروز ۲۱ شهریور ماه به میزان ۹۰درصد کاهش یافت.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت مدیریت شبکه برق ایران، میزان مصرف برق صنایع بزرگ امروز در ساعت پیک به ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات رسید که نشان می دهد به پایان محدودیت های مصرف برق صنایع نزدیک می شویم.

بر اساس این گزارش قابلیت تولید نیروگاه‌ها ۵۱ هزار مگاوات است و با توجه به پیش بینی مصرف برق کشور که به میزان ۵۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات گزارش شده، کماکان به دلیل ناترازی تولید و مصرف نیاز به انجام برنامه های مدیریت بار وجود دارد.

آمارها حاکی از آن است که پیک بار مصرف برق در مدت مشابه در سال گذشته ۴۷ هزار و ۷۴۸مگاوات بوده که نشان می دهد میزان مصرف برق نسبت به سال قبل حدود۷ هزار و ۷۰۰ مگاوات افزایش داشته است.

باوجود کاهش نسبی دما و با توجه به میزان ذخیره نیروگاه ها که صفر گزارش شده و عدم امکان استفاده از نیروگاه های برق آبی، شرکت مدیریت برق از هموطنان خواسته است جهت استمرار جریان برق و اکسیژن بیماران درگیر کرونا در مصرف این انرژی حیات بخش صرفه جویی کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.