جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46239
بازديد امروز: 13512
ميانگين بازدید: 54233
بازديد کل: 155,944,606
ارسال مرسولات به تهران کاهش یافت (شنبه 1400/07/03)

ایسنا:
معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست گفت: راه‌اندازی پنج هاب منطقه‌ای پست منجر به کاهش ۲۲ درصدی ارسال مرسولات به تهران شده است.

حسین غضنفری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه براساس سیاست شرکت پست مبنی بر بهبود زمان سیر مرسولات، افزایش سرعت ارسال و کاهش تمرکز بر هاب پستی تهران، پنج هاب منطقه‌ای در اقصی نقاط کشور  راه‌اندازی شده است گفت: راه‌اندازی هاب‌های پستی منجر به کاهش ۲۲ درصدی ارسال مرسولات به هاب مرکزی تهران شده است.

وی با تاکید بر هوشمندسازی شبکه پستی کشور بیان کرد: هوشمندسازی پست به معنی اجرا براساس داده‌های برنامه‌پذیر و قابل پیش‌بینی است و تاکنون پروژه سورتینگ بر مبنای این برنامه در شبکه پست اجرا شده است. در واقع سورتینگ‌ها محل اتصال جریان اطلاعات و جریان فیزیکی کالا هستند. سورتینگ هوشمند منجر به کاهش خطای انسانی در مرحله تجزیه و جلوگیری از آسیب به بسته‌ها می‌شود.

معاون فنی شرکت ملی پست با بیان اینکه در مراکز مبادله استان‌های تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی سیستم سورتینگ راه‌اندازی شده است، افزود: این سورتینگ‌ها با تکنولوژی پاپ‌آپ در هر ساعت حدود ۴۰۰۰ بسته را  تجزیه می‌کنند.

غضنفری با اشاره به راه‌اندازی سورتینگ مرکز تجزیه و مبادلات کشور واقع در ساختمان چهارراه لشگر در آینده‌ای نزدیک گفت: این سورتینگ بر پایه تکنولوژی Cross-Belt است که ظرفیت سورت ۸۰۰۰ بسته در ساعت را دارد.

وی با بیان اینکه به دنبال هوشمندسازی تمام فرایندها از جمع آوری مرسولات تا توزیع هستیم، گفت: در شرایط کنونی هوشمندسازی در شبکه هسته‌ای انجام شده است و درصدد هوشمندسازی در لایه جمع‌آوری و توزیع هستیم، برای نمونه باید دیتای مرسولات را به صورت ژئوکد داشته باشیم تا بتوانیم از کد پستی هم به بهترین نحوه ممکن بهره‌برداری کنیم.

معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست با بیان اینکه از ابتدای سال همکاری با وزارت صمت شکل گرفته و به دنبال این هستیم که از  ظرفیت شبکه پستی برای رصد توزیع کالاهای اساسی استفاده کنیم خاطرنشان کرد: البته این به معنای ورود شرکت ملی پست به بخش توزیع کالا نیست. از این رو طبق فاز اول به کمک پروژه اقتصاد مقاومتی جی‌نف، شرکت ملی پست باید نقاط توزیع را شناسایی و در فاز بعد به کمک اپلیکیشن‌هایی که در گوشی همراه راننده‌ها نصب می‌شود مبادله کالاها بین مکان‌ها رصد شود، بنابراین شرکت ملی پست در خود توزیع دخالتی نخواهد داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.