جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46239
بازديد امروز: 6342
ميانگين بازدید: 54233
بازديد کل: 155,937,436
همکاری صنعت با دانش‌بنیان‌ها برای تولید سنسورهای خودرو (یک شنبه 1400/07/04)

ایسنا:
یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل که در زمینه تولید مجموعه‌های الکترونیکی خودرو فعالیت می‌کند، تفاهم‌نامه تولید سنسورهای موتور خودرو با شرکت ساپکو را منعقد کرد.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۳۸۸ در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع در شهرک صنعتی ۲ اردبیل تأسیس و با احداث سالن‌های AST و Clean Room مبادرت به نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات تمام اتوماتیک، مونتاژ بردهای الکترونیکی SMD و DIP با برند ثبت شده EPS کرده است.

این شرکت با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مبادرت به تولید قطعات الکترونیکی خاص خودرو کرده و با تلاش مهندسین و مدیران مجرب، موفق به خودکفایی تولید قطعات الکترونیکی‌ "های‌تک" در صنعت خودرو شد و قطعات پیشرفته و ‌"های‌تک" را با بهترین کیفیت تولید و به مشتریان خود عرضه می‌کند.

بهزاد کهنی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در مورد کارکرد و ویژگی‌های سنسور و مجموعه‌های الکترونیکی خودرو گفت: این سنسورها گزارش دهنده و فرستنده جهت شمارش دور موتور خودرو هستند. این محصول مشابه محصول خارجی است و حدود ۷۰ درصد نسبت به نمونه اروپایی خود ارزان‌تر و با کیفیت‌تر است.

وی افزود: این محصول برای شرکت ایران‌خودرو و سایپا ساخته شده، اما مصرف کننده نهایی آن صنعت خودروسازی است.

مدیرعامل این شرکت در مورد صادرات محصول نیز گفت: ما با روسیه برای تولید ۶ سنسور موتور خودرو قراردادی منعقد کردیم، اما به دلیل تحریم‌ها، کار متوقف شد که امیدواریم با ایجاد تحولات بتوانیم همکاری را ادامه دهیم.

کهنی به دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی جهت تولید سنسور و مجموعه‌های الکترونیکی خودرو اشاره کرد و افزود: ما از صندوق نوآوری درخواست تسهیلات سرمایه ثابت برای خرید ماشین‌آلات، توسعه خرید آن و ساخت رله‌های الکترومغناطیس کردیم که صندوق ما را برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش به بانک‌ها معرفی کرد.

به نقل از روابط عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی، وی ایجاد و راه‌اندازی خط مونتاژ انواع بردهایSMD ،THT، خطوط تولید قطعات پلیمری و تزریق پلاستیک، خطوط تولید انواع قطعات فلزی و پرسی، خطوط آبکاری قلع و نیکل و خطوط مختلف مونتاژ انواع قطعات و چراغ‌های روشنایی را از افتخارات این شرکت دانست.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.