جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 1627
ميانگين بازدید: 47402
بازديد کل: 160,311,040
تأمین مالی طرح‌های بزرگ با همکاری وزارت صنعت و فرابورس (سه شنبه 1400/07/06)

ایرنا:
وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تداوم رشد تولید، توسعه سرمایه‌گذاری و افزایش اشتغال‌زایی، عرضه عمومی شرکت سهامی عام پروژه در بازار سرمایه را به‌عنوان جایگزینی برای تجهیز منابع مورد نیاز پروژه‌های صنعتی و معدنی مورد توجه قرار داده است.


به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، با توجه به اهمیت تقویت روند سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و معدن و برای دست‌یابی به اشتغال مناسب و تضمین تداوم تولید در کشور، وزارت صنعت برنامه‌های منسجمی برای پایش، مانع‌زدایی و تأمین مالی پروژه‌های در دست اجرای این بخش در نظر گرفته است.

به همین منظور و برای تنوع‌بخشی به راه‌های تأمین مالی برای تکمیل و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها، در تعامل نزدیک با سازمان بورس و اوراق بهادار، دستورالعمل عرضه عمومی شرکت سهامی عام پروژه تصویب و ابلاغ شد که فرصت مناسبی برای تأمین منابع مورد نیاز پروژه‏‌ها با حجم سرمایه‌گذاری دست‌کم ۵۰۰ میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصدی فراهم شد و درصورت تأیید توجیه‌پذیری طرح‌ها توسط سازمان بورس، امکان صدور مجوز و پذیره‌نویسی عمومی آنها وجود خواهد داشت.

از امتیازات مهم این روش تأمین مالی، امکان پذیرش متعلقات پروژه اعم از زمین، ساختمان، تأسیسات و ماشین‌آلات به عنوان آورده غیرنقدی سرمایه‌گذاران است، مزیت دیگر این روش امکان تأمین مالی در ارقام بالا سات که با توجه به وجود مشکلاتی در شبکه بانکی برای تأمین مالی طرح‌های بلندمدت، می‌تواند جایگزین مناسبی برای تجهیز منابع مورد نیاز پروژه‌های صنعتی و معدنی در دوران ساخت باشد.

همچنین با توجه به سرمایه‏‌گذاری مستقیم مردم در این روش، با هدایت سرمایه‏‌های خرد مردمی به بخش حقیقی اقتصاد و پروژه‌های توجیه‌پذیر، روحیه مشارکت اقتصادی مولد نیز در سرمایه‌گذاران تقویت خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود مشارکت‌کنندگان در پذیره‌نویسی‌ها از سود خوبی نیز برخوردار شوند.

برای تسهیل امور در این زمینه و توسعه استفاده از این ابزار، کارگروه مشترکی متشکل از وزارت صنعت و فرابورس تشکیل شده و در حال شناسایی طرح‌های واجد شرایط است.

با توجه به وجود حدود ۲۰‌هزار طرح در دست اجرای صنعتی و معدنی با پیشرفت بالای ۲۰‌درصد، پیش‌بینی می‌شود دست‌کم ۲۰۰ طرح واجد شرایط این دستورالعمل باشند که اقدامات ترویجی و اطلاع‌رسانی لازم به صاحبان پروژه‌‏ها در دست برنامه‌ریزی و اقدام است.

همچنین تا امروز با توجه به پیگیری‌های انجام شده در وزارت صنعت، معدن و تجارت پروژه‌هایی در صنایع‌غذایی، زنجیره خودرو، صنایع معدنی و غیره تعریف شده که در مسیر استفاده از این ابزار قرار گرفته‌اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.