جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46235
بازديد امروز: 13286
ميانگين بازدید: 54798
بازديد کل: 155,899,829
وزیر نفت بر افزایش تولید و فروش و تامین سوخت نیروگاه‌ها تاکید کرد (یک شنبه 1400/07/11)

ایرنا:
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: وزیر نفت در نشست با نمایندگان مجلس بر توسعه میادین، افزایش تولید، فروش نفت و انتقال و تامین سوخت نیروگاه‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا،‌ «محمدخدابخشی» در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون برنامه و بودجه به خبرنگاران گفت: این نشست با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت و معاونان وی با هدف ارائه گزارش و بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه‌ها و اولویت‌های این وزارتخانه در توسعه میادین، افزایش تولید و فروش نفت و تحقق منابع پیش بینی شده در بودجه سالجاری برگزار شد.

نایب رییس کمیسیون برنامه  و بودجه مجلس افزود: وزیر نفت در این جلسه گزارشی از اقدامات یک ماه اخیر را ارائه و برنامه‌های کوتاه مدت این وزارتخانه را در خصوص رفع مشکلاتی که امکان دارد در فصول سرد سال ایجاد شود، تشریح کرد.

وی ادامه داد: اوجی اعلام کرد توانسته مصوبه افزایش نرخ کرایه کامیون‌های حامل سوخت را از هیات وزیران دریافت کند تا این اقدام موجب ترغیب رانندگان تانکرهای سوخت‌رسان جاده ای شود.

خدابخشی اضافه کرد: وزیر نفت در تشریح برنامه‌های خود به انتقال و تامین سوخت نفت و گاز نیروگاه‌ها و افزایش حداکثری تحویل سوخت به نیروگاه‌ها اشاره کرد.

وی همچنین تاکید کرد طرح‌های بلندمدت برای ایجاد توازن در بخش عرضه و تقاضا برای گاز، برنامه‌هایی برای جلوگیری از خام‌فروشی، طرح‌های پیشران و صنایع تکمیلی پتروشیمی و ... در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

نایب رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: نمایندگان در ادامه جلسه نظرات و نگرانی‌های خود را در خصوص تامین منابع درآمدی بودجه عمومی کشور از محل فروش نفت و عدم حمایت وزارت نفت از ساخت پالایشگاه ها توسط بخش خصوصی مطرح کردند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.