جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 46772
ميانگين بازدید: 47537
بازديد کل: 160,306,994
افزایش بیش از ۷ هزار مگاواتی مصرف برق (یک شنبه 1400/07/18)

ایرنا:
مصرف برق در روز گذشته کشور به رقم ۴۵ هزار و ۸۸ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد ۷ هزار و ۷۷۷ مگاواتی داشت.


به گزارش روز یکشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، روند مصرف برق که از آخرین روزهای شهریورماه بعد از مدت‌ها افزایش کاهشی شده بود با سرد شدن اندک دمای هوا به سمت صعودی شدن میل پیدا کرده است.

تازه ترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران بیانگر آن است که میزان مصرف برق روزگذشته کشور حتی نسبت به روز قبل تر(جمعه شانزدهم مهرماه) افزایش بیش از چهار هزار مگاواتی را نشان می‌دهد.

افزایش زودهنگام مصرف برق و تداوم آن در روزهای سردتر زمستان و در شرایطی که همزمان با افزایش مصرف گاز در بخش خانگی، احتمال کاهش سوخت رسانی به نیروگاه‌ها را جدی تر خواهد کرد تامین برق با چالش جدی همراه خواهد شد.

ضرورت توجه جدی به مدیریت مصرف برق از هم اینک می تواند مشکلات مربوط به تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها را برطرف ساخته و تامین برقی مطمئن و پایدار را رقم بزند.

«علی اکبرمحرابیان» وزیر نیرو  روز گذشته در جمع خبرنگاران بر ضرورت مدیریت عرضه و تقاضا تاکید کرد وگفت: ضرورت دارد امسال که سال سختی نیز هست در بخش مصرف دقت بیشتری به خرج داده شود تا بتوان این سال را بدون مشکل پشت سر گذاشت.

گزارش تازه شرکت مدیریت شبکه برق ایران میزان مصرف بخش صنعت در روز گذشته به عدد ۵ هزار و ۴۸۹ مگاوات رسید.

روز گذشته طبق اعلام شرکت مدیریت شبکه برق ایران دومین جلسه تامین پایدار سوخت نیروگاه ها برای گذر از پیک زمستان ۱۴۰۰ برگزار و در آن پتانسیل های مدیریت مصرف قابل استفاده در زمستان در این کمیته مورد مذاکره قرار گرفت و مقرر شد هماهنگی و برنامه‌ریزی لازم برای مشارکت صنایع و مدیریت مصرف، قبل از شروع زمستان انجام شود، به طوری که خللی در بازار و چرخه تولید ایجاد نشود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.