جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46300
بازديد امروز: 46868
ميانگين بازدید: 47537
بازديد کل: 160,307,090
میرکاظمی: برای اولین بار پرداخت‌های دولت بدون «خلق پول» انجام شد (یک شنبه 1400/07/18)

ایرنا:
رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه اصلاح ساختار بودجه را از چند ماه گذشته آغاز کرده‌ایم، گفت: با مدیریت و ساماندهی بدهی‌ها و مصارف بودجه برای اولین بار در ماه گذشته، پرداخت‌های دولت بدون خلق پول انجام شد.


به گزارش روز یک شنبه ایرنا، مسعود میرکاظمی در جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی که درباره مسائل اقتصادی و بودجه‌ای در حال انجام است، اظهار داشت: دولت سیزدهم وارث بدهی‌های زیادی به بانک مرکزی، بانک‌ها، تأمین اجتماعی و صندوق توسعه ملی است که نتیجه وجود یک نظام بودجه نویسی اشتباه است و نباید این رویه ادامه پیدا کند. ما مدیریت و ساماندهی بدهی‌ها و مصارف را در اولویت خود قرار داده‌ایم. برای اولین بار در ماه گذشته پرداخت‌های دولت بدون خلق پول انجام شد.

میرکاظمی گفت: ضروری است که ساختار بودجه تغییر کند و این دلایلی دارد. اول اینکه تغییر ساختار بودجه یک دستور قانونی است و در تمامی اسناد بالادستی آمده و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است. دوم، عملکرد ضعیف اقتصادی کشور امروزه نتیجه چنین نظام بودجه نویسی اشتباهی است. رشد اقتصادی پایین، تورم بالا، سرمایه گذاری کم، همه و همه نتیجه نظام بودجه ریزی گذشته است.برای حل مشکلات کشور ضروری است که ساختار بودجه تغییر کند.

معاون رئیس جمهوری افزود: چرا باید به رغم هزینه ۲ هزار و ۷۰۰ هزار میلیارد تومان، وضع کنونی اقتصاد اینگونه باشد. چرا باید اقتصاد از سال ۱۳۹۰ کوچکتر شده باشد. آیا با وجود چنین هزینه‌ای رشد اقتصادی ۴ دهم درصدی شایسته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: امروز با مجلس شورای اسلامی توافق کردیم که ادامه روند گذشته به صلاح نیست و باید طرحی نو را در پیش بگیریم. دو ماه است که اصلاح ساختار بودجه آغاز شده و در سال ۱۴۰۱ از بودجه مبتنی بر ردیف به بودجه مبتنی بر برنامه عبور خواهیم کرد. بودجه ۱۴۰۱ به صورت مشترک بین مجلس و سازمان برنامه تدوین خواهد شد و گروه‌هایی برای انجام این کار مشخص شده اند، بودجه سال آینده باید ساده، قابل رصد، شفاف و قابل نظارت باشد.

وی اضافه کرد: همه دستگاه‌ها و استان‌ها، استانداران و فرمانداران در برابر منابع و مصارف بودجه مسئولیت دارند و باید پاسخگو باشند. اینکه مثل گذشته در استان‌های مختلف گفته شود به ما پول بدهید تا کار انجام دهیم دیگر کارساز نیست. بودجه مبتنی بر عملکرد خواهد بود. همچنین، باید سهم هر استان و هر دستگاهی در شاخص‌های اقتصاد کلان مشخص باشد.

میرکاظمی گفت: با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام می‌شود تلاش خود را به کار خواهیم بست تا در دولت سیزدهم سطح زندگی مردم به حد مطلوبی برسد و مردم در ماه‌های آینده شاهد دستاوردهای دولت در این زمینه باشند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.