جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46225
بازديد امروز: 10081
ميانگين بازدید: 54945
بازديد کل: 155,848,730
افزوده شدن ۸ شهر دیگر خوزستان به طرح جهش مسکن / مهلت ثبت نام تا ۲۸ آبان (یک شنبه 1400/08/16)

ایسنا:
خوزستان معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: هشت شهر دیگر در خوزستان به طرح جهش تولید مسکن افزوده شد و متقاضیان مسکن در این شهرها می‌توانند برای ثبت نام اقدام کنند.

محمدحسین پناهی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ثبت نام متقاضیان مسکن در قالب قانون جهش تولید مسکن از ۲۸ مهرماه در سامانه ثمن آغاز شده است و تا ۲۸ آبان ماه ادامه داد.

وی افزود: برحسب برنامه‌ریزی و شرایط تامین زمین، ابتدا در ۲۳ شهر در خوزستان امکان ثبت نام در طرح جهش تولید از طریق سامانه ثمن وجود داشت.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: براساس رایزنی‌های انجام‌شده با وزارت راه و شهرسازی و همچنین تامین زمین، ۸ شهر دیگر در خوزستان به طرح جهش تولید مسکن افزوده شد و متقاضیان مسکن در این شهرها می‌توانند برای ثبت نام اقدام کنند.

پناهی فر ادامه داد: با توجه به این مساله در حال حاضر متقاضیان مسکن در ۳۱ شهر خوزستان تا ۲۸ آبان ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه ثمن (saman.mrud.ir) سامانه جهش تولید مسکن، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی افزود: اهواز، شیرین شهر، رامین، ماهشهر، بهبهان، حمزه، دزفول، شوشتر، لالی، هفتکل، میانرود، امیدیه، بندرامام خمینی، گتوند، مسجدسلیمان، ملاثانی، هویزه، حسینیه، سردشت، شادگان، شیبان، صفی آباد و تشان ۲۳ شهری بودند که از ابتدا امکان ثبت نام برای متقاضیان آن‌ها در طرح جهش تولید مسکن وجود داشت.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: آبادان، خرمشهر، آغاجاری، چوئبده، اروندکنار، باغملک، ایذه و سوسنگرد، ۸ شهری هستند که با رایزنی‌های انجام‌شده  تامین زمین به طرح جهش تولید افزوده شده‌اند.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی هیچگونه محدودیتی برای پذیرش متقاضیان وجود ندارد و تلاش می‌شود تا تمامی متقاضیان حائز شرایط از امکانات ایجاد شده بهره‌مند شوند. بنا بر اعلام دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، امکان ثبت‌نام به شکل شبانه‌روزی برای متقاضیان فراهم است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.