جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46225
بازديد امروز: 6584
ميانگين بازدید: 54945
بازديد کل: 155,845,233
باید بانک ها ۳۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ساخت مسکن بدهند (چهارشنبه 1400/08/19)

ایسنا:
یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه همه باید برای خانه دار شدن مردم همدل شوند گفت که طبق قانون بودجه، بانک‌ها موظف هستند ۳۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ساخت ⁧‫مسکن‬⁩ در اختیار مردم قرار دهند.

به گزارش ایسنا، محسن دهنوی نماینده تهران در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: «بالاخره پس از ۷ ماه تاخیر، با پیگیری نمایندگان ملت، بانک‌ مرکزی برای خانه‌دارشدن مردم آستین بالا زد.

حالا طبق قانون بودجه، بانک‌ها موظف هستند ۳۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ساخت ⁧‫مسکن‬⁩ در اختیار مردم قرار دهند.

همه باید برای خانه‌دارشدن مردم همدل شوند؛ مسکن کابوس نمی‌ماند.»

یک ماه پیش تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه ای به صالح آبادی رییس بانک مرکزی از اجرا نشدن قانون اعطای تسهیلات ساخت و نوسازی مسکن توسط بانک‌های عامل انتقاد کرده و خواستار بررسی این موضوع شدند.

در این نامه آمده بود:« نظر به جزء ۱۰ بند الف تبصره قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مبنی بر اعطای تسهیلات ساخت و نوسازی مسکن توسط بانک‌های عامل، بانک مرکزی، موظف به نظارت بر اجرای صحیح این جز و ارائه گزارش عملکرد آن به صورت برخط به عموم مردم و مجلس شورای اسلامی شده است.

با گذشت ۶ ماه از ابلاغ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، هنوز قانون مصوب مجلس شورای اسلامی به صورت کامل و صحیح اجرایی نشده بنابراین ضروری است بانک مرکزی ضمن پیگیری جدی این جز، گزارش عملکرد آن را تهیه و در اسرع وقت به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.»

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.