جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46225
بازديد امروز: 48233
ميانگين بازدید: 54897
بازديد کل: 155,836,464
ثبت تخلفات ثابت و متحرک در کیش هوشمندسازی شد/اجرای پایلوت خودروی خودران (یک شنبه 1400/08/23)

ایسنا:
مسئول حمل و نقل هوشمند ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اجرای ۵ پروژه هوشمندسازی حمل و نقل در این ستاد خبر داد.

به گزارش ایسنا، شهاب خدامرادی امروز در نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این ستاد و اتحادیه سازمان های حمل و نقل همگانی کشور با ارائه گزارشی از فعالیت های ستاد، هم افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه حمل و نقل در بخش‌های مختلفی همچون حمل  نقل جاده‌ای، ریلی، هوایی و یکپارچه سازی آنها به کمک فناوری‌های فضایی و هوشمندسازی در تعامل با دستگاه‌های اجرایی ذیربط را از ماموریت‌های این ستاد نام برد.

وی به وظایف و ماموریت‌های اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور اشاره و اظهار کرد: این اتحادیه  متولی امور حمل و نقل همگانی در شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰۰ هزار نفر است و بر این اساس حمل و نقل بیش از ۹۵ درصد شهرهای کشور توسط این اتحادیه پوشش داده می شود.

خدامرادی یادآور شد: «تجهیز، توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهری»، «بیمه رانندگان فعال در حوزه حمل و نقل درون شهری»، «سوخت خودروهای عمومی»، «شناسایی و ساماندهی وانت بارها»، «مدیریت مراکز معاینه فنی خودروهای سبک سراسر کشور» و «امور مربوط به پایانه های مسافربری» از وظایف اتحادیه سازمان های حمل و نقل همگانی کشور به شمار می رود.

وی با تاکید بر اینکه حمل و نقل هوشمند مهمترین عامل رسیدن به شهر هوشمند است، گفت: بر اساس آخرین آمار، مؤلفه های شهر هوشمند شامل انرژی هوشمند، خانه هوشمند، حمل و نقل هوشمند، سلامت هوشمند، دولت الکترونیک و زیرساخت های هوشمند می شود.

مسئول حمل و نقل هوشمند ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته در زمینه توسعه شهر هوشمند اقداماتی را انجام داده و در این راستا از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بهره برده است.

خدامرادی با بیان اینکه ۱۸۰ شرکت دانش بنیان در حوزه حمل و نقل پیشرفته و فضایی فعالیت می کنند، گفت: تاکنون ۴۱ طرح و تیم استارت آپی در حوزه حمل و نقل هوشمند شهری از سوی این ستاد حمایت شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ تفاهم نامه مرتبط با ارگان های مختلف در حوزه هوشمندسازی منعقد کرده ایم، گفت: در حال حاضر ۲۰ پروژه جاری و اجرا شده در زمینه هوشمندسازی وجود دارد که از حمایت ستاد برخوردار شده اند.

به گفته خدامرادی، همچنین هم اکنون ۱۱ شتابدهنده تخصصی در حوزه هوشمندسازی فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: در حال تدوین نقشه راه استفاده از ظرفیت های بخش هوشمندسازی هستیم که ۵ پروژه در این زمینه در حال اجراست.

خدامرادی با اشاره به دستاوردهای همکاری با ارگان های مختلف، گفت: اکنون موفق شدیم در قالب یک پروژه مستقل سامانه جامع پایش و نظارت ناوگان های حمل و نقل عمومی (مینی بوس و تاکسی) حمل و نقل بار و ون های گردشگری، خودروهای Rent car کیش را راه اندازی کنیم.

وی ادامه داد: همچنین تدوین نقشه راه هوشمندسازی حمل و نقل کیش و هوشمندسازی خودروهای پلیس جزیره جهت ثبت تخلفات ثابت و متحرک در سواحل کیش با استفاده از ترکیب تصاویر دوربین های خودرو و پهپادی از دیگر دستاوردهای این ستاد در زمینه هوشمندسازی به شمار می رود.

به گفته وی، از دیگر اقداماتی که توسط ستاد اجرایی شده پیاده سازی پایلوت خودروهای خودران، طراحی و ساخت واگن ملی مترو، طراحی و ساخت اتوبوس برقی، ایجاد و توسعه مراکز نوآوری و توسعه شهر هوشمند محسوب می شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.