جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46225
بازديد امروز: 34901
ميانگين بازدید: 54897
بازديد کل: 155,823,132
امسال ۱۱۰ میلیون دلار کالا از گلستان صادر شد (یک شنبه 1400/09/07)

ایرنا:
مدیرکل گمرکات گلستان گفت که از فروردین تا پایان آبان ماه امسال حدود ۲۶۳ هزار و ۸۲۵ تن انواع کالای غیرنفتی به ارزش ۱۱۰ میلیون و ۵۷۸ هزار دلار از مبادی گمرکی این استان به خارج کشور صادر شد که از لحاظ وزنی ۱۴۰ درصد و از جهت ارزش دلاری ۶۳ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.

سیدابراهیم حسینی روز یکشنبه با ارسال گزارشی به نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی در گنبدکاووس اظهار داشت که سیمان، لوله پروفیل، لبنیات، خرما، سیب زمینی، ید و پلی استایرن به ترتیب از مهمترین اقلام صادراتی گلستان در هشت ماه امسال بود که به کشورهای مختلف از جمله قزاقستان، ترکمنستان، عراق، افغانستان، بلغارستان، رومانی، ایتالیا، روسیه، قرقیزستان، ازبکستان و پاکستان صادر گردید.

وی به حجم واردات گمرکات گلستان از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه نیز اشاره کرد و افزود: در این مدت ۱۰ هزار و ۸۹۷ تن انواع کالا به ارزش ۳۴ میلیون و ۱۹۶ هزار دلار وارد استان شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۳۳ درصد و از نظر ارزش دلاری ۱۵۱ درصد بیشتر است.

حسینی اضافه کرد: عمده کالاهای وارداتی شامل استابلایزر، پارچه، واکس مصنوعی و آنتی استاتیک بود که از کشورهای چین، ترکیه، ترکمنستان، لهستان و ویتنام وارد ایران شد.

مدیرکل گمرکات گلستان همچنین حجم کالا، درآمد و ارزش دلاری ناشی از عبور کامیون‌های ترانزیت خارجی از مبادگی گمرکی این استان در هشت ماه امسال را به ترتیب ۶ هزار و ۸۷۲ تن کالا به ارزش ۹ میلیون و ۳۵۹ هزار دلار اعلام کرد.

وی بیان داشت: حجم کالای ترانزیت خارجی از گمرکات گلستان در مدت زمانی یاد شده امسال ۵۵۳ درصد و درآمد و ارزش دلاری آن نیز ۱۷۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

حسینی، درآمد وصولی گمرکات گلستان در هشت ماه گذشته را ۴۷۴ میلیارد و ۹۲۵ میلیون ریال و ۳۲۳ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، اینچه برون تنها گمرک زمینی و ریلی استان گلستان در بخش داشلی برون از توابع شهرستان ۳۷۰ هزار نفری گنبدکاووس در مرز ایران و ترکمنستان واقع است.

اینچه برون مرکز گمرکات گلستان بوده و زیرمجموعه آن پایانه‌های صادراتی در گرگان و گنبدکاووس، گمرک امانات پستی گرگان، گمرک بندرترکمن و گمرک فرودگاه بین المللی گرگان هستند.

در سال‌های اخیر با بهره‌برداری از راه آهن بین المللی قزاقستان - ترکمنستان - ایران و گذر آن از اینچه برون، خدمات گمرک ریلی نیز به فعالیت معمول در مجموعه گمرکات استان اضافه شده است.

استان مرزی گلستان در شمال ایران با کشور ترکمنستان و استان های مازندران، سمنان و خراسان شمالی همسایه است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.