جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46225
بازديد امروز: 33586
ميانگين بازدید: 54897
بازديد کل: 155,821,817
صادرات سیب ایران به عراق/هیئت عراقی برای بررسی تجارت کشاورزی به ایران می آید (دوشنبه 1400/09/08)

خبرگزاری فارس:
به زودی هیئتی را برای بررسی مشکلات به ایران می فرستم و پس از آن سفری به ایران خواهم داشت تا در زمینه تجارت کالاهای کشاورزی و فناوری تولید با هم به توافق برسیم.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، "سیدجواد ساداتی نژاد" وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با "محمد کریم الخفاجی" وزیر کشاورزی جمهوری عراق، اظهار کرد: کشور ایران و عراق با هم قرابت مشترک زیادی دارند و این گفتگوها می تواند روابط دو کشور را در حوزه کشاورزی و غذا بهبود بخشد.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که یکی از مشکلات ما در زمینه حمل و نقل کالاهای کشاورزی است، عنوان کرد: کالاهای کشاورزی فاسدشدنی و آسیب پذیر هستند بنابراین دو کشور باید مشکلات موجود در حمل و نقل محصولات کشاورزی را تسهیل کنند و لازم است به همین منظور با توافق طرفین یک کارگروه متشکل از سازمان‌ها و وزارتخانه‌های ذی‌ربط تشکیل شود.
ساداتی نژاد با اشاره به امضای موافقت‌نامه قرنطینه دامی و نباتی در سال ۹۳ بین ایران و عراق عنوان کرد: در زمینه اجرای این توافق‌نامه مشکلاتی وجود داشته که با توافق طرفین، لازم است کارگروه مشترکی بین رؤسای دامپزشکی و حفظ نباتات دو کشور تشکیل شود تا گسترش همکاری‌ها و مفاد موافقت‌نامه در این زمینه اجرایی شود.
وی ضمن تشکر از کشور عراق برای واردات سیب از ایران، تاکید کرد: در خصوص تصویب قانونیِ رفع ممنوعیت قرنطینه‌ای سیب از ایران، تسهیل لازم صورت گیرد.
وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: تجار ایرانی به خاطر بسته شدن ناگهانی مرز توسط کشور عراق دچار مشکل شده اند و این مشکلات پایداری تجاری را متزلزل خواهد کرد بنابراین اگر حمل یکسره برای تجار ایجاد شود به نفع هر دو کشور خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: دو کشور ایران و عراق، دوست و همکار هستند و زمینه های همکاری های تجاری و مذهبی فراوانی دارند، بنابراین کمک به مردم عراق جز وظایف دینی و برادری مردم ایران است.
وزیر جهاد کشاورزی ایران از وزیر کشاورزی عراق دعوت کرد تا با سفر به ایران در رابطه با ارتقا روابط دو کشور با هم تبادل نظر داشته باشند.
*ارجحیت استفاده از کالای ایرانی در عراق

در ادامه این تماس تلفنی، "محمد کریم الخفاجی" وزیر کشاورزی عراق، اظهار کرد: روابط ایران و عراق خاص، قدیمی و تاریخی است و به خصوص پس از فروپاشی رژیم سابق عراق این روابط بین دو کشور مستحکم تر شده است.
وی افزود: روابط ما در زمینه های اقتصادی و کشاورزی بیش از پیش گسترده شده است و ۴ ماه پیش، هیئتی از عراق به ایران آمد و فرصت های کشاورزی و تجاری را به خوبی بررسی کرد.
وی تصریح کرد: ایران در زمینه کشاورزی بسیار پیشرفته است و ما علاقمند به افزایش همکاری‌ها با ایران هستیم.
وزیر کشاورزی عراق ضمن بزرگداشت حماسه آفرینی ایران در مبارزه با داعش و حمایت از مردم عراق، خاطرنشان کرد: کشور عراق برای حمایت از مردم ایران در برابر تحریم های امریکا و سایر متحدان آن، کالاهای ایرانی را به کالاهای دیگر کشورها ترجیح می دهد به همین دلیل من به عنوان وزیر کشاورزی عراق موافقت کامل خود را برای تشکیل کارگروه های تخصصی برای حل تمام مشکلات موجود اعلام می کنم.
وی ادامه داد: به زودی هیئتی را برای بررسی مشکلات به ایران می فرستم و پس از آن سفری به ایران خواهم داشت تا در زمینه تجارت کالاهای کشاورزی و فناوری تولید با هم به توافق برسیم.
الخفاجی ابراز امیدواری کرد: در سفر وزیر جهاد کشاورزی ایران به کشور عراق در رابطه با مسائل کشاورزی با یکدیگر گفتگو شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.