جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46226
بازديد امروز: 5183
ميانگين بازدید: 54897
بازديد کل: 155,793,414
۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در شهرک صنعتی جوکار سرمایه‌گذاری شده است (جمعه 1400/09/26)

ایرنا:
استاندار همدان شهرک صنعتی جوکار ملایر در حوزه فرآوری فروسیلیس و دولومیت را یکی از ظرفیت‌های بزرگ صنعتی در استان و کشور برشمرد و گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح های صنعتی در این شهرک در دست اجرا است.

به گزارش ایرنا؛ "علیرضا قاسمی‌فرزاد" عصر جمعه در بازدید از شهرک صنعتی جوکار شهرستان ملایر و واحدهای در دست اجرای فرآوری فروسیلیس و دولومیت دراین شهرک، افزود: رشد و توسعه این شهرک به سرعت در حال انجام است و طرح‌های خوبی نیز در شرف بهره‌برداری است.

وی خاطرنشان کرد: طرح‌ها و پروژه‌هایی که در این شهرک در حال تکمیل است همزمان با ایام دهه فجر و تا پایان امسال و یا اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد که مشتمل بر چهار طرح و پروژه در زمینه فرآوری فروسیلیس و دولومیت است.

استاندار همدان ادامه داد: مجموعه سرمایه‌گذاری در این شهرک ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که پس از بهره‌برداری از این پروژه‌ها، برای یک‌هزار نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

قاسمی‌فرزاد گفت: این پروژه‌ها با بکارگیری نیروهای بومی ساده و تخصصی می‌تواند جذب نیرو داشته باشد که برای توسعه اقتصادی منطقه بسیار خوب است.

وی اظهار داشت: با راه‌اندازی این مجموعه‌ها جلوی خام‌فروشی گرفته می‌شود و با فرآوری که صورت می‌گیرد، ارزش افزوده بالایی نیز برای سیلیس و دولومیت خواهد داشت.

استاندار همدان شرکت‌های بافتینه و بافتسان را همچون واحدهای فرآوری فروسیلیس، در حوزه تولید موفق دانست و افزود: ۲ سال است که با شیوع ویروس کرونا این واحدها مواد اولیه ماسک و البسه بیمارستانی کشور را تولید کرد و با سرعت در حال افزایش ظرفیت هستند.

قاسمی‌فرزاد تاکید کرد: با حمایت از این واحدها، چرخه تکمیل آنها به سرانجام خواهد رسید و مواد اولیه موردنیاز خودش را تولید، فرآوری و تامین می کند.

به گزارش ایرنا؛ استاندار همدان در سفر یک روزه خود به شهرستان ملایر از طرح‌ها و پروژه‌های صنعتی در دست اجرای شهرک صنعتی جوکار ملایر بازدید کرد که یکی از این پروژه‌ها، طرح توسعه فروسیلیس غرب پارس بود که بیش از ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این طرح سرمایه‌گذاری شده است.

طرح توسعه فروسیلیس آذرخش نیز از دیگر واحدهایی بود که مورد بازدید قرار گرفت، این با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اجرا شده و در حال تولید است.

طرح فروسیلیس لوتوس آدلی(فروسیلیکو منگنز) نیز با سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی و پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در دست اجرا است که برای تکمیل به ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیاز دارد و مقرر شد مساعدت‌های لازم در این زمینه صورت گیرد.

فروآلیاژ لوتوس آدلی در زمینه تولید فروسیلیسیوم با سیلیکون بیش و کمتر از ۵۵ درصد وزنی، از دیگر طرح‌های مورد بازدید استاندار همدان بود که برای اجرا سرمایه‌گذارس بالغ بر یک‌هزار و ۱۴۱ میلیارد ریال برای آن پیش‌بینی شده است.

استاندار همدان همچنین از شرکت آهن و سیلیس آذرخش نیز بازدید کرد که مرحله نخست مجموعه آذرخش سال ۹۶ با ظرفیت تولید ۱۲ هزار تُن در سال و میزان اشتغالزایی ۱۳۰ نفر در شهرک صنعتی امام رضا(ع) شروع به کار کرد.

طرح توسعه این مجموعه صنعتی اوایل امسال به صورت آزمایشی و رسمی با ظرفیت ۲۰ هزار تُن شروع به تولید کرد که با آغاز به کار این طرح، برای ۱۳۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

به گزارش ایرنا، شهرستان ملایر قطب فرآوری فروسیلیس در کشور است که با اجرای شهرک صنعتی امام رضا(ع) در بخش جوکار، تاکنون برای ایجاد طرح‌های فرآوری فروسیلیس سه هزار میلیارد تومان در این شهرک هزینه شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.