جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46202
بازديد امروز: 7162
ميانگين بازدید: 54346
بازديد کل: 155,742,952
رشد اقتصادی ۸ درصدی هدف بودجه ۱۴۰۱ است (دوشنبه 1400/10/13)

ایرنا:
سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: دولت اختصاص ۳ هزار و ۴۶۱ میلیارد تومان به سرمایه گزاری را در بودجه ۱۴۰۱ پیش‌بینی کرده تا بتواند رشد اقتصادی ۸ درصدی را تحقق بخشد.

رحیم زارع در جمع خبرنگاران، گزارش نوبت عصر دوشنبه کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ را قرائت و خاطرنشان کرد: با توجه به مباحثی که امروز پیش بردیم، احتمالا فردا بتوانیم تصویب کلیات بودجه ۱۴۰۱ را در معرض رای نمایندگان بگذاریم.

وی با بیان اینکه جلسه امروز عصر ما در رابطه با ارز بود، خاطرنشان کرد: ارز ۴۲۰۰ در لایحه دولت کلا حذف شده و به ازای آن، ۱۴۰ هزار میلیارد تومان برای سرمایه گزاری و اشتغال در اختیار استان ها گذاشته شده است. صندوق کارآفرینی امید به صندوق پیشرفت و عدالت ایران تغییر نام می دهد و این منابع در این صندوق قرار خواهد گرفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی از بررسی بحث اختصاص قیر رایگان به وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، مدارس، بسیج شهرداری ها و دهیاری ها خبر داد و افزود: بحث تورم و پایه پولی از دیگر مسائل مورد بحث در جلسه امروز کمیسیون تلفیق بود.

زارع از بررسی موضوع درآمدهای نفتی در جلسه امروز خبر داد و گفت: ۴۰ درصد درآمد نفت به صندوق توسعه ملی می رود که ۲۰ درصد آن را دولت استقراض می کند. ۱۴.۵ درصد آن به وزارت نفت اختصاص می یابد. ۴۵.۵ درصد این درآمد نیز به دولت اختصاص می یابد.

وی با بیان اینکه تورم امسال بیش از ۴۹ درصد بود، خاطرنشان کرد: راهکارهای کاهش تورم در سال آینده بررسی شد که موضوع افزایش ۲۸ درصدی تورم در صورت ماندن ارز ترجیحی مطرح شد که با حذف آن، دنبال تورم ۷ درصدی هستیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق، تمرکز بر اولویت ها، برنامه محوری و اصلاح ساختار بودجه را رویکرد بودجه ۱۴۰۱ عنوان کرد و افزود: حذف تسهیلات تکلیفی بانک ها، افزایش سرمایه بانک های دولتی و کاهش بدهی بانک ها به دولت از دیگر برنامه های دولت در بودجه است. بر اساس تبصره ۱۶، دولت نظرش این است که بانک ها به نوعی با همدیگر در این مورد توافق کنند.

زارع با اشاره به کاهشی بودن رشد اقتصادی و نوسانات متعدد آن در سال های اخیر، خاطرنشان کرد: مثبت شدن رشد اقتصادی و ثبات در اقتصاد از دیگر برنامه های دولت در بودجه ۱۴۰۱ است. افزایش تولید و اشتغال و سرمایه گزاری که در چهار سال اخیر منفی بوده نیز از دیگر برنامه‌هاست.

وی گفت: دولت هم برای سرمایه گزاری ۳ هزار و ۴۶۱ میلیارد تومان پیش بینی کرده که ۹۰۷ هزار میلیارد تومان از این مبلغ را قرار است بانک ها بدهند. ۵۶۲ هزار میلیارد تومان را بازار سرمایه، ۲۵۲ هزار میلیارد تومان از آن را بودجه عمومی، ۴۳۵ هزار میلیارد تومان از آن را شرکت ها، ۱.۵ میلیارد دلار از آن را صندوق توسعه ملی،  ۱۸۱  هزار میلیارد تومان از آن را بخش خصوصی، ۸۰۰ میلیون دلار از آن را منابع خارجی تامین خواهند کرد تا بتوانیم به سمت رشد اقتصادی ۸ درصدی برویم.

این نماینده مجلس گفت: در رابطه با بهره مالکانه که سال آینده ۴۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده، دولت تا الان ۱۷ هزار میلیارد تومان وصول داشته است. درآمد حاصل از بهره مالکانه و فروش مازاد دارایی ها و مازاد مالیات استان ها برای اشتغال و رشد اقتصادی همان استان در اختیار صندوق پیشرفت و عدالت قرار می گیرد.

زارع در رابطه با طرح های اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای استان ها توضیح داد: طرح های اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای استان ها از ۳۲ هزار میلیارد تومان به ۱۲۸ هزار میلیارد تومان رسیده و چهار برابر شده و در مجموع اعتبارات استان ها نسبت به سال ۱۴۰۰، ۲۰۸ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: اعتبارات آب هم که در سال ۱۴۰۰، ۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده، ۲۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان شده است. ۱۰ هزار میلیارد تومان هم به شبکه ملی ارتباطات اختصاص یافته است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق خاطرنشان کرد: در مجموع، نسبت بودجه عمرانی به بودجه جاری در سال ۱۴۰۱، ۱۸ درصد پیش بینی شده است. در حالی که امسال ۱۴ درصد بود. اینها موضوعاتی بود که امروز بررسی شد و انشاالله احتمالا فردا سه شنبه رای گیری می کنیم و موافقان و مخالفان در این مورد صحبت خواهند کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.