جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46301
بازديد امروز: 18544
ميانگين بازدید: 47326
بازديد کل: 160,220,628
افزایش ۳۰ درصدی تولید روغن خوراکی در کشور (شنبه 1400/10/18)

اقتصاد ایران:
عضو هیئت مدیره انجمن صنایع روغن نباتی ایران گفت: تولید روغن نباتی در ۹ ماهه امسال، نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود ۳۰ درصد افزایش یافته و به ۱ میلیون و ۶۵۰ هزار تن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، رشید عزیزپور افزود: در 9 ماهه سال گذشته، یک میلیون و 250 هزار تن روغن نباتی تولید شده بود که امسال (در 9 ماه) ,‌به یک میلیون و 650 هزار تن رسید.

وی گفت: در حوزه روغن‌های صنعتی نیز نسبت به سال گذشته رشد داشتیم به طوری که در 9 ماهه سال 99 , حدود 450 هزار تن روغن صنعتی تولید شده بود که امسال میزان تولید به 660 هزار تن افزایش یافته است.

عزیز پور افزود: امسال حوزه واردات و تولید روغن خوراکی با مشکل خاصی مواجه نبوده ایم و بواسطه شرایط کنترلی که ایجاد شده میزان عرضه و تقاضا کاملا رصد می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع روغن نباتی ایران گفت: برخی مواقع در برهه‌هایی از سال، شاهد کمبود‌هایی در بازار روغن مصرفی خانوار بودیم که این موضوع بیشتر ناشی از جو روانی و انتشار اخبار کذب در فضا‌های مجازی بود که مصرف کنندگان به بازار هجوم می‌آورند و بیشتر از نیاز خود خریداری و در منزل انبار می‌کردند، اما خوشبختانه از ابتدای سال، کاهشی در تولید و واردات این کالای مصرفی رخ نداده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.