جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46301
بازديد امروز: 18549
ميانگين بازدید: 47326
بازديد کل: 160,220,633
معاون وزیر اقتصاد: تمام تلاش دولت عدم کسری بودجه در سال آینده است (دوشنبه 1400/10/20)

ایرنا:
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تمام تلاش دولت این است که بودجه سال آینده کسری نداشته باشد، گفت: خط قرمز دولت در تهیه لایحه بودجه ۱۴۰۱ کسری بودجه و اتکا به منابع بانک مرکزی بوده است.

به گزارش ایرنا،« هادی قوامی » یکشنبه شب در برنامه تیتر امشب شبکه خبر افزود: با این حال احتمالا حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری تراز عملیاتی خواهیم داشت که نه تنها از افزایش این کسری نسبت به سال ۱۴۰۰ جلوگیری شده، بلکه بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان این رقم کمتر شده است.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ نیز در این برنامه درباره کسری واقعی بودجه ۱۴۰۱ گفت: بودجه سال آینده نسبت به سال جاری نکات مثبت قابل توجهی دارد، اما در جاهایی با استقراض همراه بوده است.

«حمیدرضا حاجی‌بابایی» افزود: این لایحه شامل ۳ بخش است، بخش اول ۶۴۴ هزار میلیارد تومان درآمد، بخش دوم ۴۰۸ هزار میلیارد تومان فروش نفت، بخش سوم ۲۹۱ هزار میلیارد تومان استقراض از صندوق توسعه، فروش شرکت‌ها و ۸۸ هزار میلیارد تومان اوراق بهادار است.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱  به وجود ۱۴ موضوع کلیدی در بودجه سال آینده اشاره کرد و ادامه داد: دولت باید برنامه‌های دقیق خود را در موضوع های یاد شده برای مجلس تشریح کند و ثابت کند که بودجه سال اینده برای اقتصاد کشور مفید خواهد بود.

یک کارشناس بودجه نیز در این برنامه به امکان تحقق کاهش تورم با لایحه بودجه ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: کسری بودجه تعاریف مختلفی دارد، اما کسری پنهان نیز وجود دارد که به تحقق نیافتن منابع پیش بینی شده، مربوط می‌شود.

«محمدحسین معماریان» توضیح داد که  هرچند که کسری در لایحه بودجه سال آینده بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده، اما این میزان قابل کنترل است.

نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز یکشنبه (۱۹ دی ماه) مجلس شورای اسلامی با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ با ۱۷۴ رأی موافق، ۷۶ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۱ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی هنگام رأی گیری برای کلیات لایحه بودجه خطاب به نمایندگان تاکید کرد: دوستان مطمئن باشند اصلاحات مد نظرشان به ویژه درباره ارز ترجیحی و معیشت مردم در کمیسیون تلفیق و در جریان بررسی جزییات لحاظ خواهد شد.

لایحه بودجه سال آینده، ۲۱ آذر ماه از سوی دولت به مجلس ارسال شد. کلیات این لایحه در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس بررسی شده و به تصویب رسید.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.