جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46202
بازديد امروز: 29250
ميانگين بازدید: 54323
بازديد کل: 155,716,728
فروش بلیت هواپیما کمتر از ۶۰۰ هزار تومان ممنوع نیست (چهارشنبه 1400/10/22)

ایرنا:
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: فروش بلیت هواپیما کمتر از نرخ ۶۰۰ هزار تومان تخلف محسوب نمی‌شود و این سازمان برای ارزان‌فروشی بلیت مشروط به عدم کاهش کیفیت خدمات، ممنوعیتی قائل نیست.

«میر اکبر رضوی» امروز (چهارشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی درباره شایعه ورود سازمان هواپیمایی به برخورد با شرکت‌هایی که ارزان‌فروشی بلیت هواپیما دارند، افزود: ارزان فروشی به معنای کاهش خدمات هوایی مشکل ایجاد خواهد کرد، اما اگر با هدف پر کردن صندلی پرواز در سفرهای کم مسافر باشد هیچ ممنوعیتی برای شرکت‌های هواپیمایی قائل نیستیم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی توضیح‌داد: پارسال نرخ بلیت هواپیما ۱۰ درصد افزایش یافت و پاییز امسال نیز پس از برگزاری جلسات مختلف و تلاش سازمان هواپیمایی، مجدد قیمت‌ها را بین ۱۰ تا ۳۰ درصد و با میانگین ۱۵ درصدی در همه مسیرها کاهش دادیم.

وی با بیان اینکه نرخ‌نامه جدید در سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی بارگذاری شد، ادامه‌داد: کاهش نرخ‌ها اعلام و سقف قیمتی نیز برای همه نرخ‌ها گذاشته شد و سازمان هواپیمایی نیز اعلام کرد هر شرکت هواپیمایی بالاتر از نرخ‌های اعلام شده اقدام به فروش داشته باشد، تخلف است و با آن برخورد می‌شود.

رضوی گفت: برخی رسانه‌ها به‌تازگی اعلام کردند که فروش بلیت هواپیما زیر ۶۰۰ هزار تومان تخلف است، ارزان فروشی محسوب می‌شود و سازمان هواپیمایی با آن برخورد می‌کند؛ این موضوع را تکذیب می‌کنیم، سازمان هواپیمایی با این موضوع مخالف است زیرا در این صورت مانع اجرای آزادسازی و رقابت بین ایرلاین‌ها  شده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: در عین حال این ملاحظه وجود دارد که اگر شرکت‌های هواپیمایی به بهانه ارزان‌فروشی، خدمات هوایی و کیفیت مشتری مداری را کاهش داده‌اند یا ایمنی پروازها رعایت نشده باشد، برخورد خواهیم کرد.

به گفته این مقام مسوول، فروش بلیت هواپیما با نرخ‌های بالاتر از سقف تخلف است و با آن برخورد خواهد شد و فروش با قیمت‌های خیلی پایین نیز جای بررسی و ورود سازمان را دارد، اما به‌طور کلی سازمان هواپیمایی مخالف برقراری کف قیمت‌ها است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.