جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 6719
ميانگين بازدید: 35647
بازديد کل: 138,897,320
۶۲ درصد واحدهای راکد قابل احیا هستند (دوشنبه 1400/10/27)

ایسنا:
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از احیای ۱۶۸۹ واحد تولیدی راکد در سال جاری خبر داد و گفت که فقط ۶۲ درصد کل واحدهای راکد در کشور قابل احیاء هستند.

به گزارش ایسنا، علی رسولیان در یک برنامه رادیویی، با بیان اینکه برنامه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سال جاری، احیاء ۱۶۰۰ واحد تولیدی راکد در شهرک‌های صنعتی و ۴۰۰ واحد در خارج از آن‌ها بود، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۶۸۹ واحد احیا شدند و به چرخه تولید بازگشته‌اند.

وی با بیان اینکه عمده واحدهای تولیدی راکد مربوط به سنوات گذشته است، تصریح کرد: تعداد کل واحدهای راکد ۱۷ هزار واحد عنوان شده بود، اما پس از پایش‌های دقیق، ۱۲ هزار و ۶۷ مورد به‌عنوان واحدهای راکد شناسایی شد. در اصل در این پایش که در ۶۰ حوزه تخصصی، دلایل تعطیلی‌ها را بررسی کرده، مشخص شد تمامی این واحدها به دلیل نوع تولیدشان قابلیت احیاء ندارند  و طبق نظر کارشناسان کلینیک‌های کسب و کار، فقط ۶۲ درصد این واحدها قابل احیاء هستند.

همچنین به گفته مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی،  در ابتدا ۴۴ درصد بنگاه‌ها، مشکلات خود را "تأمین مالی" عنوان می‌کردند، اما مشاوران این سازمان، مشکلات مدیریتی یا کمبود ماشین‌ آلات و تجهیزات و غیره را عامل اصلی رکود واحد تشخیص دادند.

وی افزود: در اصل ابتدا در اظهارات برخی از فعالان اقتصادی، کارشناسان و مشاوران کلینیک‌های صنعت تفاوت وجود داشت، اما پس از پایش‌های دقیق صورت گرفته، ۲۰۹ مشکل شناسایی شد مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی کشور خارج از این موارد نیست و برای تک تک این مشکلات نیز راهکار ارائه می‌شود.

رسولیان در پایان از آغاز پروژه افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی در دو بخش خبر داد و گفت: یک بخش مربوط به واحدهایی است که کمتر از ظرفیت خود تولید دارند و بخش دیگر مربوط به واحدهای راکد است که در پنج استان از طریق سامانه پاسخگویی ۱۲۴ به‌صورت آزمایشی شروع شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.