جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46181
بازديد امروز: 41576
ميانگين بازدید: 54448
بازديد کل: 155,460,222
حفر ۶۲ حلقه چاه نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی کشور (دوشنبه 1400/11/04)

ایسنا:
خوزستان معاون شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری از حفر و تکمیل ۶۲ حلقه چاه‌های نفت و گاز در ۱۰ ماه سال جاری در مناطق خشکی و دریایی کشور خبرداد.

مسعود افشار اظهار کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری ۶۲ حلقه چاه‌های نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی کشور توسط کارکنان این شرکت حفر و تکمیل شده است؛ از این تعداد چاه چهار حلقه اکتشافی، چهار حلقه توسعه‌ای و ۵۴ حلقه تعمیری تکمیلی بوده است.

وی با اشاره به گستردگی وسعت عملیاتی این شرکت در ۹ استان شامل خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، هرمزگان، ایلام، گلستان، اردبیل و سیستان و بلوچستان (چاه‌های عمیق آب) افزود: از چاه‌های حفر شده ۴۶ حلقه در حوزه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۹ حلقه در شرکت نفت فلات قاره، سه حلقه در شرکت مهندسی و توسعه نفت، یک حلقه در شرکت نفت مناطق مرکزی، دو حلقه در قالب طرح‌های مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و یک حلقه چاه عمیق آب در اجرای طرح‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حفر شد.

به گزارش ایسنا بنابراعلام شرکت ملی حفاری ایران، افشار با بیان اینکه از ۷۳ دستگاه حفاری خشکی و دریایی ناوگان شرکت در مدت مذکور ۶۰ دکل در موقعیت‌های عملیاتی مستقر و ۱۳ دستگاه در مراحل کاریابی و تعمیرات دوره‌ای بوده است، اظهار کرد: از ابتدای فروردین تا پایان دی ماه متراژ حفاری چاه‌ها در مجموع ۶۵ هزار و ۴۹۳ متر به ثبت رسید و در همین حال هم اینک ۱۴ دستگاه در حال جابه‌جایی در مناطق عملیاتی قرار دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.