جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46181
بازديد امروز: 45496
ميانگين بازدید: 54448
بازديد کل: 155,464,142
کاهش ۵۰ تا ۷۰ درصدی قیمت برخی کالاها در پی اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده (سه شنبه 1400/11/05)

ایرنا:
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی از کاهش ۵۰ تا ۷۰ درصدی قیمت برخی کالاها از جمله آب معدنی و برخی لوازم یدکی خودرو با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده در هفته‌های اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمدصادق مفتح» امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: با اجرای طرح درج قیمت تولید کننده، مردم امکان یافتند تا خود به ناظران قیمت تبدیل شوند.

وی بیان داشت: در این طرح اختلاف قیمت تولید کننده و مصرف کننده برای کالاهای سریع گردش ۲۰ درصد و برای کالاهای سرمایه‌ای و کند گردش مثل لوازم خانگی حداکثر ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است.

مفتح ادامه داد: این ارقام، متر و معیاری در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد تا اگر اختلاف قیمت در کالاهای پرمصرف بیش از ۲۰ درصد و در کالاهای سرمایه‌ای بیش از ۳۰ درصد بود، بدانند گران‌فروشی در حال اتفاق افتادن است و بر این اساس تشخیص گران‌فروشی برای مصرف کنندگان نهایی بسیار آسان شده است.

وی اضافه کرد: در همین مدت کوتاه از اجرای طرح، بازخوردهای خوبی از بازار دریافت شده و رقابت در لایه‌های توزیع و فروش به شدت افزایش یافته است.

این مقام مسوول تصریح کرد: مجازات گران‌فروش نخریدن کالا است که بزرگترین ضمانت اجرایی این طرح است و با این تفاسیر دیگر مثل سابق نیازی به سیستم‌های نظارتی سنتی مثل تعزیرات و کشف جرم نیز نخواهد بود و به عدالت خواهد انجامید.

وی گفت: در گذشته تولیدکنندگان یک محصول نهایی، قیمت مصرف کننده را بر مبنای دورترین فاصله و بیشترین هزینه قرار می‌دادند و به همین دلیل سیستم درج قیمت مصرف‌کننده در ذات خود یک بی‌عدالتی و عدم رقابت را به دنبال داشت، اما اکنون و با اجرای طرح فعلی کالا عادلانه‌تر، با شرایط و قیمت بهتر در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد و رقابت‌ها در حلقه‌های توزیع و فروش افزایش خواهد داشت.

مفتح خاطرنشان کرد: امروز در کالاهایی همچون فیلتر هوا و فیلتر روغن خودروها تا ۷۰ درصد کاهش قیمت در برخی برندها را شاهد هستیم که نشان می‌دهد در گذشته یک ظلم و اجحاف سیستماتیک اتفاق می‌افتاد.

وی بیان داشت: در خصوص کالاهای دیرگردش و سرمایه‌ای از جمله لوازم خانگی نیز مقرر شده کارخانجات فقط قیمت درب کارخانه را روی محصولات درج کنند و قیمت‌هایی که قرار است به مصرف کننده نهایی برسد با هماهنگی سازمان حمایت در محل فروش روی آنها کالا درج خواهد شد.

مجوزی برای افزایش قیمت لوازم خانگی به کارخانجات داده نشد

قائم مقام وزیر در امور بازرگانی همچنین منکر هر گونه افزایش قیمت لوازم خانگی در حدود ۱۰ روز گذشته از سوی کارخانجات شد و تصریح کرد: چنین مجوزی به کارخانجات داده نشده است و اگر افزایش قیمت غیرمنطقی در کف بازار اتفاق افتاده باشد با آن برخورد خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.