جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46181
بازديد امروز: 38352
ميانگين بازدید: 54448
بازديد کل: 155,456,998
آرد تحویلی به نانوایی‌ها کیفیت بالایی دارد/ در صورت تخلف، با نانوایی‌ها برخورد می‌شود (چهارشنبه 1400/11/06)

ایرنا:
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران با تاکید بر این که آرد تحویلی به نانوایی‌ها سراسر کشور از کیفیت، استاندارد و سلامت بالایی برخوردار است، به نانوایی‌هایی که اقدام به اختلاط آرد کنند، هشدار داد.

به گزارش روز چهارشنبه شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ «محمد حسن جلالی » افزود: با توجه به اختلاط گندم داخلی با گندم با کیفیت وارداتی وضعیت گندم برای تولید آرد، استاندارد و قابل قبول است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت برامور آرد و  نان شرکت بازرگانی دولتی ایران تصریح کرد: شرکت بازرگانی دولتی ایران گندم مورد نیاز کشور را با رعایت تمامی اصول و استاندارد بین‌المللی  خریداری می‌کند و گندم وارداتی از کیفیت بالایی برخوردار است.

وی اظهارداشت: گندم داخلی در برخی استان‌ها که کیفیت پایینی دارد با گندم وارداتی اختلاط و برای تأمین آرد به کارخانجات آرد سازی ارسال می‌شود.

جلالی شرایط تولید آرد را با توجه به رعایت استاندارد و اختلاط مناسب گندم داخلی با گندم کیفی وارداتی و تحویل گندم به کارخانجات مطلوب دانست .

وی عدم اصلاح قیمت نان، تورم و شرایط اقتصادی را از مهمترین دلایل کاهش انگیزه برخی نانوایان برای  پخت نان باکیفیت دانست.

نان خوب محصول گندم و آرد با کیفیت و مهارت نانوا

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: کیفیت نان متأثر از عوامل مختلفی همچون کیفیت گندم و آرد تولیدی و مهارت نانوا در پخت نان است.

وی اختلاف قیمت آرد دولتی و آزاد پز را از مهمترین دلایل ایجاد سوء استفاده برای برخی سود جویان اعلام کرد و افزود: ما در سطح کشور ۸۴ هزار  واحد نانوایی فعال  داریم که متاسفانه  در برخی موارد ممکن است بخشی از آرد به مصرف تولید نان نرسد.

جلالی از مردم خواست در صورت نارضایتی از پخت نان با ادارات غله و خدمات بازرگانی استان‌ها تماس گرفته تا نمونه آرد نانوایی‌ها در آزمایشگاه‌ها بررسی شود و در صورت اختلاط آرد گندم با مواد دیگر که گفته شده در یکی از استان‌ها با آرد بلوط مخلوط می‌شود، با واحد نانوایی متخلف برخورد قانونی شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.