جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46180
بازديد امروز: 8283
ميانگين بازدید: 54418
بازديد کل: 155,339,437
رقم دقیق سود سهام عدالت مشخص شد/پرداخت تا قبل از پایان سال ١٤٠٠ (چهارشنبه 1400/11/13)

ایرنا:
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد:برآورد دبیرخانه شورای عالی بورس این است که حدود ٥٥٠ هزار تومان سود به ازای هر یک از دارندگان سهام عدالت و تا قبل از پایان سال ١٤٠٠ پرداخت شود.

"سید احسان خاندوزی" امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه شورای عالی بورس و در جمع خبرنگاران به تصمیمات اتخاذ شده در جلسه امروز اشاره کرد و افزود: شورای عالی بورس امروز جلسه ای را به صورت اختصاصی در مورد سهام عدالت برگزار کرد که جمعیتی حدود ٥٠ میلیون به  عنوان سهامداران مستقیم و غیرمستقیم این سهام هستند.

وی به جاماندگان سهام عدالت اشاره و اعلام کرد:  هنوز دستور جلسه ای درخصوص جاماندگان سهام عدالت در دستور کار قرار نگرفته است.

خاندوزی به مصوبات جلسه امروز  شورای عالی بورس اشاره کرد و گفت: مهمترین مصوبه جلسه امروز شورای عالی بورس در حوزه سهام عدالت و مربوط به پرداخت سود سال ٩٩ این سهام بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: مجامع عمده شرکت ها در نیمه نخست سال ١٤٠٠ برگزار شد اما سود دارندگان سهان عدالت به روش مستقیم و غیرمستقیم تاکنون پرداخت نشده است که بر این اساس مقرر شد با تعاملی که میان شرکت های سرمایه گذاری استانی و کانون سهام عدالت صورت می گیرد، به سرعت و تا قبل از پایان اسفند ماه امسال سود سهام عدالت سال ٩٩ به همه دارندگان این سهام پرداخت شود.

وی به رقم واریزی سود سهام عدالت اشاره کرد و گفت: برآورد دبیرخانه شورای عالی بورس این است که حدود ٥٥٠ هزار تومان سود به ازای هر یک از دارندگان سهام عدالت و تا قبل از پایان سال ١٤٠٠ پرداخت شود.

خاندوزی تاکید کرد: سود سهام عدالت برای سهامدارانی که دارای سهام یک میلیونی هستند نزدیک به یک میلیون تومان است اما برای مشمولان دارای سهام ٥٣٠ هزار تومان حدود ٥٥٠ هزار تومان سود پرداخت می شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی به دیگر مصوبات این جلسه تاکید کرد و گفت: مصوبات دیگر این جلسه در خصوص نمایندگی شرکت های سهام عدالت در شرکت های اقتصادی بود.

وی ادامه داد: برای مثال شرکت هایی مانند پالایش نفت تهران، ملی صنایع مس ایران،معدنی و صنعتی چادرملو و نیز شرکت هایی که جزو سهام عدالت هستند به عنوان نمایندگی سهام عدالت با مشارکت کانون ها انتخاب شوند که سه عضو، تعیین کننده انتخاب نماینده خواهند بود.

خاندوزی اظهار داشت: تا پیش از این نقش آفرینی مردم در مدیریت شرکت ها نادیده گرفته شده بود و اقدامات از سوی وزارتخانه های دولتی انجام می شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: یک قدم مثبت برداشته شد مبنی بر اینکه نظرات کانون ها لحاظ شود و امیدواریم که از ٣١ تیر ماه ١٤٠١ به بعد اختیار مدیریت شرکت ها  به شکل کامل تری به کارگروه واگذار شود تا از این طریق به سمت اقتصاد مردمی و مشارکت ظرفیت های مردمی پیش رویم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.