جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46180
بازديد امروز: 1706
ميانگين بازدید: 54385
بازديد کل: 155,292,948
ایران چهارمین تولیدکننده پلی‌اتیلن سنگین در جهان است (چهارشنبه 1400/11/20)

ایسنا:
پژوهنده پلیمری مرکز تهران شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: ایران در حالی چهارمین تولیدکننده پلی‌اتیلن سنگین در جهان است که شیوع ویروس کرونا سبب کاهش سه درصدی تولید این محصول شد.

به گزارش ایسنا، مجید حبیب‌الهی در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست و در نشست تخصصی «بررسی بازارهای انواع پلی‌اتیلن در ایران، منطقه و جهان»  گفت: پلی‌اتیلن یکی از پرمصرف‌ترین پلیمرهای جهان است که در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۰۰ میلیون تن از این محصول مصرف شده که در سال ۲۰۲۵ به بیش از ۱۳۲ میلیون تن می‌رسد.

وی مهم‌ترین کاربردهای مصرف پلی‌اتیلن را فیلم و ورق، فرآیندهای قالب‌گیری و لوله و پروفیل اعلام کرد و افزود: از سال ۲۰۲۰ دو منطقه خاورمیانه و ایالات متحده آمریکا بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده این محصول هستند و چین هم در سال ۲۰۲۰ یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان آن بوده است.

حبیب‌الهی تصریح کرد: البته در سال ۲۰۲۵ چین از نظر ظرفیت تولید ایالات متحده آمریکا و خاورمیانه را پشت سر خواهد گذاشت، با این حال خاورمیانه همچنان جایگاه بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده پلی‌اتیلن را خواهد داشت.

به گفته وی، بازیگران اصلی در بازار پلی‌اتیلن سنگین (HDPE) خاورمیانه، ایالات متحده آمریکا و چین با مجموع ۵۵ درصد ظرفیت تولید این محصول در سال ۲۰۲۰ هستند که چین تا سال ۲۰۲۵ بزرگ‌ترین تولیدکننده این محصول خواهد بود، از سوی دیگر سهم خاورمیانه از ۲۰ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۱۷ درصد در سال ۲۰۲۵ کاهش خواهد یافت. ایران هم در رده چهارم تولید پلی‌اتیلن سنگین است.

پژوهنده پلیمری مرکز تهران ادامه داد: ۲۶ میلیون تن در ۱۳ شرکت بزرگ تولیدکننده پلی‌اتیلن سنگین تولید می‌شود.

وی گفت: شیوع ویروس کرونا سبب افت اقتصاد جهانی شده و تأثیر ناچیزی هم در تولید پلی‌اتیلن سنگین داشته و به کاهش سه درصدی آن منجر شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.