جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46180
بازديد امروز: 49033
ميانگين بازدید: 54583
بازديد کل: 155,237,742
آغاز عرضه بلیت پروازهای نوروزی/ فروش در قالب نرخ‌نامه دی‌ماه به همراه جدول قیمت‌ها‌ (یک شنبه 1400/11/24)

خبرگزاری فارس:
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: بلیت پروازهای نوروزی توسط شرکت‌های هواپیمایی در حال عرضه است و قیمت‌ها هم برای نوروز افزایش نیافته و در قالب همان نرخ‌نامه دی‌ماه است.

مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره پروازهای نوروزی اظهار داشت: طرح سفرهای نوروزی از روزهای پایانی اسفندماه 1400 شروع می‌شود و تا پانزدهم فروردین 1401 ادامه دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به آنکه اغلب شرکت‌های هواپیمایی برنامه پروازی خود را 6 ماهه می‌بندند و برنامه پروازی نیمه دوم سال از آبان‌ماه امسال آغاز شده است، بنابراین امکان تهیه بلیت تا اردیبهشت سال 1401 برای مسافران وجود دارد بنابراین عرضه بلیت پروازهای نوروزی در حال انجام است.

* عرضه بلیت‌های نوروزی بدون افزایش قیمت نسبت به نرخ‌های فعلی/ با متخلفان برخورد می‌شود

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی ادامه داد: عرضه بلیت سفرهای نوروزی بدون افزایش قیمت نسبت به نرخ‌های فعلی و در دامنه نرخ‌های تعیین‌شده مصوب 13 دی‌ماه 1400 انجام خواهد شد و مسافران دقت کنند پیش از خرید بلیت، دامنه نرخ‌ها را مشاهده کنند.

(کاربران می‌‌توانند نرخ‌نامه دی‌ماه 1400 پروازهای داخلی را   مشاهده کنند).

اسعدی سامانی تأکید کرد: به دفاتر فروش بلیت هواپیما، شرکت‌های هواپیمایی و همچنین سایت‌های معتبر فروش بلیت ابلاغ شده است که به هیچ عنوان اجازه ندارند خارج از دامنه نرخی بلیت عرضه کنند و در صورت مشاهده تخلف، دستگاه‌های نظارتی و سازمان هواپیمایی برخورد قانونی خواهد داشت.

* امکان اعتبارسنجی بلیت خریداری شده

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تأکید کرد:‌ مسافران حتما اگر بلیتی را از سایت یا آژانس خریداری کردند از طریق لینک اعتبارسنجی که در سایت شرکت‌های هواپیمایی و سایت انجمن‌های شرکت‌های هواپیمایی درج شده است نسبت به اعتبارسنجی اقدام کنند، همچنین نرخ عرضه شده بلیت خود را با دامنه نرخی درج شده در سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی مطابقت دهند و بهتر است ابتدا نرخ‌ها را در دامنه نرخی چک کنند و سپس به تهیه بلیت اقدام کنند.

* اختصاص همه ناوگان فعال برای سفرهای نوروزی

وی درباره ایجاد ناوگان جایگزین اظهار داشت: برخی شرکت‌های هواپیمایی با توجه به توان خود برای سفرهای نوروزی ناوگان جایگزین هم اختصاص می‌دهند، اما تلاش شده است در این عرصه، همه ظرفیت ناوگان برای انتقال مسافران درنظر گرفته شود.

اسعدی سامانی اظهار کرد: البته از مسافران هم می‌خواهیم که پروازهای خود را در طول ایام نوروز توزیع کنند، معمولاً در برخی روزهای نوروز تقاضا در یک طرف مسیر بسیار زیاد است و در مسیر برگشت تقاضا کاهش می‌یابد.

وی درباره احتمال راه‌اندازی پروازهای فوق‌العاده در نوروز گفت: با توجه به عرضه و تقاضا، شرکت‌های هواپیمایی درخواست برقراری پرواز فوق‌العاده در نوروز به سازمان هواپیمایی کشوری ارائه می‌دهند و این مورد از سوی سازمان هواپیمایی کشوری رسیدگی و اقدام می‌شود.

به گزارش فارس از 13 دی سال جاری براساس قانون مالیات ارزش افزوده بلیت هواپیما مشمول مالیات ارزش افزوده ‌شد و شرکت‌های هواپیمایی براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی مکلفند 9 درصد مالیات ارزش افزوده دریافت و به سازمان امور مالیاتی پرداخت کنند؛ باتوجه به اینکه در قانون مذکور عوارض شهرداری بر روی بلیت هواپیما پیش‌بینی نشده و بخشی از 9 درصد مالیات برارزش افزوده به‌عنوان سهم شهرداری منظور می‌شود بنابراین با حذف شدن عوارض شهرداری از 13 دی ماه 4 درصد به قیمت بلیت پروازهای داخلی و 9 درصد به قیمت بلیت پروازهای خارجی به‌عنوان مالیات برارزش افزوده اضافه خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.