جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46180
بازديد امروز: 15154
ميانگين بازدید: 54101
بازديد کل: 155,255,283
نحوه واردات نباید به زمان اجرای برجام بازگردد/ صادرات محصولات ساخت ایران به اروپا (دوشنبه 1400/11/25)

ایرنا:
رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به دیدار فعالان اقتصادی با رهبر معظم انقلاب، گفت: با تدوین نقشه راهبردی صنعت، ۵۰ درصد از ظرفیت تولید سازندگان تجهیزات صنعت نفت که اکنون غیرفعال است، عملیاتی خواهد شد.  

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، "احسان ثقفی" در نشست خبری با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های نوپایی در صنعت نفت هستند، افزود: این شرکت‌ها برای ساخت محصولات های‌تک، ورود پیدا کرده‌اند.

وی به جلسه اعضای انجمن استصنا با معاون علم و فناوری رئیس‌جمهوری اشاره کرد و ادامه داد: در آن جلسه تصمیم بر آن شد تا کارگروه مشترکی ایجاد شود، انجمن نیز مشکلات را دسته‌بندی کرده و به مسئولان ارائه و پیگیری کند.

ثقفی با اشاره به اینکه ۲۰۰ عضو انجمن استصنا دانش‌بنیان هستند، گفت:‌ با روی کار آمدن دولت سیزدهم تعامل با وزارت نفت روان‌تر شده است، دیداری با جواد اوجی وزیر نفت داشتیم که بر حمایت بر ساخت داخل تاکید شد.

ثقفی با اشاره به اینکه دولت حمایت‌های بیشتری برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی داشت، گفت: امیدواریم اثر این حمایت‌ها از سال ۱۴۰۱ مشاهده شود.

رئیس انجمن استصنا میانگین ظرفیت فعال سازندگان تجهیزات صنعت نفت را ۵۰ درصد دانست و افزود: برخی واحدها تعطیل هستند و برخی دیگر با ظرفیت کامل فعالیت می‌کنند.

ثقفی با اشاره به اینکه تحریم زنجیره ایران با جهان را قطع کرده است و باید دوباره برقرار شود، افزود: در صورت اجرای برجام باید انتقال تکنولوژی انجام شود اما نحوه واردات نباید به زمان اجرای برجام بازگردد.

رئیس انجمن استصنا افزود: سیاست کلان وزارت نفت در دولت سیزدهم استفاده از ساخت داخل است که قانونی شده است، قراردادهایی در دولت سیزدهم امضا شده اما تا عملیاتی شدنان زمان‌بر خواهد بود.

وی به دیدار رهبر معظم انقلاب با فعالان اقتصادی کشور اشاره کرد و ادامه داد: ایشان از روند تصمیم‌گیری‌ها و اجرای قانون حمایت از ساخت داخل گله‌مند بودند و به طور مشخص به صنعت خودرو و لوازم خانگی اشاره کردند.

ثقفی افزود: ایشان به تدوین نقشه راهبردی صنعت اشاره کردند و تاکید داشتند که حمایت‌ها باید هدفمند انجام شود.

وی گفت: محصولات تولیدی در صنعت نفت به سطحی از استاندارد رسیده که جوابگوی نیاز داخلی است و اگر بخواهد صادرات را سرلوحه کار خود قرار دهد باید استانداردها را تقویت کند.

صادرات محصولات ساخت ایران به اروپا

ثقفی ادامه داد: برخی از محصولات تولیدی ایران به دلیل تحریم به شرکت‌های اروپایی ارسال می‌شود و از آنجا با برند اروپایی دوباره صادر می‌شود.

رئیس انجمن استصنا به تأثیر ارز ترجیحی و احتمال حذف آن برای سازندگان تجهیزات صنعت نفت اشاره کرد و گفت: این موضوع بر قیمت تمام‌شده اثرگذار است اما چند نرخی بودن ارز هم فسادآور است و هم مسکن افیونی است. در خصوص زمان اجرای حذف ترجیحی باید مطالعه بیشتری انجام شود.

رسوب کالا در گمرک رفع شده است

ثقفی ادامه داد: در ۳ ماه گذشته مشکلی در خصوص رسوب کالا و تجهیزات در گمرک نداشته‌ایم و ترخیص کالاها روان‌تر شده است.

رئیس انجمن استصنا به تفاهم‌نامه‌ها با چین و روسیه اشاره کرد و گفت: هر نوع تفاهم و قرارداد با کشوری که ارزش تعامل داشته باشد و قدرت سرمایه‌گذاری داشته باشد خوب است.

وی درباره تفاهم‌نامه ۲۵ ساله با چین هم گفت: مشخص نیست این تفاهم‌نامه به چه صورت است و این ابهام را در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب نیز اعلام کردیم. اگر سازنده داخلی در اجرا شدن این تفاهم‌نامه نقش نداشته باشد، قابل قبول نیست و افسران جنگ اقتصادی سرخورده خواهند شد، راهکاری که پیشنهاد کردیم این بود که تشکل‌ها را سهیم کنند.

به گفته رئیس انجمن استصنا، سهم ساخت داخل در صنعت نفت اکنون با توجه به ساخت ۱۰ گروه کالایی به ۸۰ درصد رسیده است.

وی گفت: موضوعی که در مورد سند راهبردی که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند بسیار مهم است. امیدواریم این سند راهبردی عملیاتی شود و دستخوش تغییر دولت‌های مختلف نشود تا بتواند به سرانجام برسد.

رئیس انجمن استصنا با اشاره به اینکه رئیس‌جمهوری در روز بعد از ملاقات با رهبری دستور تشکیل ستاد کارگروهی در این بخش را دادند، ادامه داد: ما تقاضا داریم در این کارگروه، جایگاهی برای فعالان بخش خصوصی در نظر گرفته شود تا در تدوین این سند کمک شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.