جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46173
بازديد امروز: 6046
ميانگين بازدید: 54872
بازديد کل: 155,144,187
قطر بازار مناسبی برای محصولات کشاورزی و غذایی ایران است (یک شنبه 1400/12/08)

ایرنا:
نایب رییس کمیسیون توسعه صادرات غیر نفتی اتاق بازرگانی ایران گفت: توسعه روابط با قطر می تواند کشور را به بازارهای بین المللی متصل کند و موجب افزایش تجارت ایران شود.

«مصطفی موسوی» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه قطر و عمان تعادل اقتصادی کشورهای حوزه خلیج فارس را ایجاد می کنند، اظهار داشت: توسعه تجارت با این کشورها می تواند افزایش صادرات و واردات را به همراه داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه این دو کشور در نقشه های سیاسی جهان فعال هستند، تصریح کرد: با توسعه تعاملات سیاسی که طی سفر رییس جمهوری به قطر رخ داده است می توانیم در زمینه اقتصادی نیز گسترش مبادلات را تجربه کنیم.

موسوی با اشاره به امضای تفاهمنامه های متعدد در سفر رییس جمهوری به قطر، خاطرنشان کرد: این قراردادها میان دو کشور می تواند بر توسعه تجارت تاثیر مناسبی بگذارد و موجب افزایش صادرات غیر نفتی کشور شود.

وی با اشاره به تاسیس ساختمان تجاری ایران در قطر، تاکید کرد: این اتفاق مهمی است که می تواند برای تجار در بازار این کشور ثبات ایجاد کند و با تکمیل اطلاعات و اشتراک گذاشتن آن برنامه ریزی دقیق تری را در اختیار فعالان اقتصادی بگذارد.

نایب رییس کمیسیون توسعه صادرات غیر نفتی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به برگزاری جام جهانی فوتبال در قطر گفت: تاکنون به دلیل برنامه ریزی برای ساخت باشگاه،‌ خرید مصالح ساختمانی ایرانی افزایش یافته بود اما پیش بینی ها نشان می دهد که با برگزاری این مسابقات جهانی تقاضا در این زمینه کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه بازار قطر تقاضای مواد غذایی را از ایران دارد، خاطرنشان کرد: فراوری کالاهای خوراکی به ویژه در زمینه محصولات کشاورزی بسیار مورد اهمیت است اما در کنار آن، محصولات پتروشیمی نیز مورد توجه است که می توانیم با تامین تکنولوژی مناسب پروژه های مشترک تولیدی را در دستور کار قرار دهیم.

موسوی با بیان اینکه بخش مهمی از ترانزیت دریایی از طریق دبی انجام می شود زیرا زیرساخت های لازم را فراهم کرده است، خاطرنشان کرد: امضای تفاهمنامه در زمینه کارگو با قطر می تواند بازار جهان را به ایران متصل کند که در این زمینه امضای برجام نیز تاثیرگذار خواهد بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.