جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46173
بازديد امروز: 3282
ميانگين بازدید: 54872
بازديد کل: 155,141,423
توان تامین همه نیازهای تاسیساتی کشور در داخل وجود دارد (یک شنبه 1400/12/08)

ایرنا:
عضو انجمن صنعت تاسیسات ایران گفت: شرکت‌های بسیار خوب و با کیفیتی در حد و اندازه‌های جهانی در مقوله تاسیسات ساختمان داریم که توان تامین همه نیازهای کشور را دارند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «علیمردان علائی»‌ امروز (یکشنبه) در نشست خبری افزود: عمده شرکت‌های فعال در این عرصه در کشور، صادرات‌محور هستند و در بازارهای منقه و به‌ویژه اتحادیه اروپا از جمله کشورهای اسپانیا، ایتالیا، یونان، ترکیه، بلغارستان و صربستان حضور قوی دارند.

وی بیان‌داشت:‌ موفقیت‌های شرکت‌های تابعه این انجمن در شرایط تحریم‌ها و کرونا و ملغی شدن بسیاری از نمایشگاه‌های بین‌المللی به دست آمده است و با رفع احتمالی تحریم‌ها، توان رقابت‌مان افزایش خواهد یافت.

علائی خاطرنشان‌کرد: امروز برخی شرکت‌های عضو این انجمن حتی تا ۴۰ درصد تولیداتشان را به کشورهای اروپایی صادر می‌کنند و به‌طور قطع کاهش مشکلات در زمینه تولید و صادرات می‌تواند توان صادرات غیرنفتی کشورمان را افزایش دهد.

وی اظهار داشت: با توجه به مزیت‌های نسبی موجود در کشور از جمله در مقوله انرژی و کارگر ارزان و با دانش، محصولات ایرانی در این صنعت از کیفیت بالایی برخوردارند و توان نفوذ هرچه بیشتر به بازارهای منطقه نیز وجود دارد.

عضو انجمن صنعت تاسیسات ایران تصریح‌کرد: توسعه صادرات و اشتغال از مسیر تولید می‌گذرد و انتظار می‌رود با مشورت با بخش خصوصی، از تجربه و دانش آنها در این راستا هرچه بیشتر استفاده شود.

وی یادآور شد: محصولات این صنعت از ساخت داخل ۵۰ در پکیج‌های دیواری، تا ۹۰ درصدی در پکیج‌های زمینی و ۱۰۰ درصدی در مشعل‌ها و سیستم‌های گرمایشی مرکزی برخوردار است.

علائی ادامه‌داد: با این حال حدود پنج درصد مواد اولیه، اجزا و قطعات این صنعت وابسته به خارج از کشور است.

به گفته این مقام صنفی، امروز بیش از ۴۰ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت تاسیسات ساختمان کشور اشتغال به کار دارند.

وی، تامین سرمایه در گردش، تامین مواد اولیه با نرخ آزاد و فروش ارز حاصل از صادرات با ارز نیمایی (و اختلاف حداقل سه‌هزار تومانی در هر واحد ارز) و قوانین مزاحم برای ایجاد اشتغال پایدار را از جمله مشکلات فعلی واحدهای تولیدکننده برشمرد.

علائی تصریح‌کرد: امروز با متوسط عمر ساختمان ۳۰ تا ۵۰ سال در ایران، شاهدیم حتی برخی سازمان‌ها و ارگان‌ها حاضر به استفاده از تاسیسات ساختمان به همان نسبت، کیفیت و طول عمر نیستند و محصولات با مصرف انرژی بالا و ارزان را انتخاب می‌کنند که این رویه باید اصلاح شود.

وی به‌طور با اشاره به تاثیر منفی نوسان قیمتی محصولات فولادی بر محصولات این صنعت، بیان‌داشت: در این شرایط نمی‌توان انتظار داشت محصولات تولید ما نیز قیمت‌های ثابتی داشته باشند.

در این نشست، همچنین «پیمان ابراهیمی» استاد دانشگاه و مدرس سازمان نظام مهندسی کشور اظهار داشت: شدت مصرف انرژی در کشورمان بین سه تا پنج برابر یک اقلیم مشابه در جهان است.

وی بیان‌داشت: در یک بازه زمانی ۳۰ ساله، سیستم‌های گرمایش مرکزی در مقوله‌های ایمنی، هزینه‌های بهره‌بردار و قیمت‌ اولیه مزیت مطلق نسبت به سایر محصولات دارند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.