جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46173
بازديد امروز: 5517
ميانگين بازدید: 54872
بازديد کل: 155,143,658
خبر مهم برای دارندگان سهام پالایش یکم و دارایکم (چهارشنبه 1400/12/11)

اقتصاد ایران:
سرپرست مدیریت عملیات بازار ابزار‌های نوین مالی بورس تهران با انتشار اطلاعیه‌ای از تغییر زمان بندی جلسه معاملاتی بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله از نوع سهامی و مختلط در این بورس خبر داد. معاملات این صندوق‌ها از چه ساعتی آغاز و تا چه ساعتی ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، سرپرست مدیریت عملیات بازار ابزار‌های نوین مالی بورس تهران با انتشار اطلاعیه‌ای از تغییر زمان بندی جلسه معاملاتی بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله از نوع سهامی و مختلط در این بورس خبر داد.

بر این اساس، پیرو صورتجلسه ۱۰ بهمن هیات مدیره بورس تهران و طبق تبصره ۲ دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در این بورس، زمانبندی جلسه معاملاتی بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله از نوع سهامی و مختلط از سه شنبه (۲۴ اسفند) به شرح زیر تغییر می‌یابد.

در این راستا جلسه معاملاتی بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله از نوع سهامی و مختلط در زمان پیش گشایش ۸: ۴۵ تا ۹، گشایش ساعت ۹ و حراج پیوسته ۹ تا ۱۲: ۳۰ خواهد بود. این در حالی است که رویه سفارش گیری و انجام معاملات طبق روال قبلی خواهد بود.
خبری مهم برای سهامداران پالایش یکم| زمان معاملات تغییر می‌کند؟

 این زمان بندی در تاریخ ۲۰ شهریور ماه امسال تغییر یافته بود و زمانبندی جلسه معاملاتی بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (ETF) و بازار اوراق بدهی از ساعت ۸ و ۴۵ دقیقه پیش‌گشایش بود، ساعت ۹ گشایش و در نهایت از ساعت ۹ تا ۱۵ حراج پیوسته ادامه داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.