جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46173
بازديد امروز: 54115
ميانگين بازدید: 54210
بازديد کل: 155,124,569
بیش از ۱.۲ میلیون تن آبزی در کشور تولید شد (شنبه 1400/12/21)

ایرنا:
سرپرست سازمان شیلات ایران اعلام کرد: تولید آبزیان کشور حدود یک میلیون و ۲۶۸ هزار تن است که از این میزان حدود ۵۵۰ هزار تن مربوط به آبزی‌پروری است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، « حسین حسینی » در حاشیه سفر استانی هیات دولت به استان مازندران و بازدید دیروز وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع پرورش ماهی خاویاری قره‌برون در چیکرود جویبار استان مازندران افزود: یکی از گونه‌های مهم در آبزی‌پروری، گونه ماهیان خاویاری است، زیرا صید ماهیان به علت تحت فشار بودن ذخایر در دریا ممنوع است.

 سرپرست سازمان شیلات ایران اظهارداشت: در حال حاضر پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور انجام می‌گیرد و در این مجتمع پرورش ماهیان خاویاری به عنوان یک مگاپروژه، نزدیک به ۵۰ درصد گوشت ماهیان خاویاری کشور تولید می‌شود.

حسینی با اشاره به ظرفیت‌های این مجتمع پرورش ماهی خاویاری اظهار داشت: تشکیل زنجیره ارزش از تولید بچه ماهی تا پرورش، فرآوری، پایانه صادرات و تولید خوراک آبزی در دستور کار این مجتمع تولیدی است.

وی با اشاره به این که در استان مازندران ۲۲۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری تولید می‌شود، اظهار کرد: ۱۶۰۰ تن از گوشت خاویاری استان مازندران از طریق این مجتمع تولید می‌شود.

سرپرست سازمان شیلات ایران با بیان این که در این مجتمع حدود ۵.۵ تن خاویار استحصال می‌شود، تصریح کرد: ما در تکنولوژی و عمل‌آوری خاویار حرف اول را می زنیم و با این حال توسعه صنایع تبدیلی در مرحله پس از تولید موضوع بسیار مهمی در بخش کشاورزی و در حوزه شیلات به شمار می‌رود.

حسینی گفت: با همت دست‌اندرکاران این مجتمع نیز برای احداث صنایع تبدیلی و فرآوری گوشت خاویاری اقدامات خوبی انجام شده تا ارزش افزوده پس از تولید در سبد درآمدی تولید کننده قرار بگیرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.