جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46173
بازديد امروز: 56838
ميانگين بازدید: 54210
بازديد کل: 155,127,292
۹.۶ میلیون تن فولاد روانه بازارهای صادراتی شد (سه شنبه 1400/12/24)

ایرنا:
صادرات شمش فولاد و محصولات فولادی کشور در ۱۱ ماهه ۱۴۰۰ به ترتیب ۱۹ و ۱۴ درصد افزایش یافت. در این مدت افزون بر ۹.۶ میلیون تن فولاد روانه بازارهای خارجی شد.

به گزارش ایرنا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، انجمن تولیدکنندگان فولاد اعلام کرد: از ابتدای فروردین تا پایان بهمن‌ماه، ۶ میلیون و ۶۴۲ هزار تن شمش فولاد صادر شد. این در حالی است که آمار مدت مشابه سال گذشته، پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تن بود.

همچنین در ۱۱ ماهه ۱۴۰۰، حدود سه میلیون و ۱۰ هزار تن انواع محصولات فولادی (انواع ورق، میلگرد، ناودانی، نبشی، تیرآهن و غیره) صادر شد. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تن بود.
میزان صادرات آهن اسفنجی نیز با افزایش ۲۰ درصدی در این مدت، از ۸۱۹ هزار تن به ۹۸۵ هزار تن افزایش یافت.

کاهش ۲۳ درصدی واردات محصولات فولادی

برپایه این گزارش، میزان واردات محصولات فولادی و شمش در ۱۱ ماهه ۱۴۰۰ به ترتیب ۶۵۰ هزار تن و پن‌ج‌هزار تن بود که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته (۸۴۷ هزار تن و پنج‌هزار تن)، ۲۳ درصد کاهش در واردات محصولات فولادی و بدون تغییر در میزان واردات شمش بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.