جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46168
بازديد امروز: 47818
ميانگين بازدید: 54210
بازديد کل: 155,118,272
قیمت نفت اوج گرفت (سه شنبه 1401/01/16)

ایسنا:
قیمت نفت در اوایل معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر ابهام‌های جدیدی که نگرانیها نسبت به اختلالات عرضه را برانگیخت، افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت یک دلار و ۵۸ سنت معادل ۱.۵ درصد افزایش یافت و به ۱۰۹ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا یک دلار و ۶۱ سنت معادل ۱.۶ درصد افزایش یافت و به ۱۰۴ دلار و ۸۹ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص اندکی پس از این که کویچی هاگیودا، وزیر صنعت ژاپن گفت آژانس بین‌المللی انرژی همچنان سرگرم کار روز جزییات دور دوم برداشت هماهنگ از ذخایر نفت استراتژیک است، بیش از دو دلار در هر بشکه صعود کرده بودند. ژاپن پس از اعلان رسمی از سوی آژانس بین‌المللی انرژی، قصد دارد درباره برنامه آزادسازی نفت از ذخایر اضطراری خود تصمیم گیری کند.

کشورهای هم‌پیمان آمریکا روز جمعه با دومین برداشت هماهنگ از ذخایر استراتژیک خود برای آرام کردن بازار موافقت کردند اما حجم نفتی که آزاد خواهد شد، هنوز مشخص نشده است و قرار است به زودی جزییات آن اعلام شود.

معاملات نفت روز دوشنبه تحت تاثیر چشم انداز تحریم‌های بیشتر علیه روسیه و توقف مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران، با بیش از سه درصد افزایش بسته شده بودند.

شرکت مشاوره وود مک کنزی روز دوشنبه برآورد کرد اعضای اتحادیه اروپا و اقتصادهای پیشرفته شامل ژاپن و کره جنوبی ممکن است گریدهای مشابه را جایگزین حدود ۶۵۰ هزار بشکه در روز نفت روسیه کنند. این نفت احتمالا از خاورمیانه می‌آید که معمولا خریداران اصلی آن چین و هند هستند.

شرکت دولتی پالایشگاه و پتروشیمی مانگالور هند در اقدامی کم سابقه از تخفیف چشمگیر نفت روسیه استفاده کرد و یک میلیون بشکه نفت اورال روسیه را برای بارگیری در ماه مه خریداری کرد.

الکس سان، مدیر مشاوره وود مک کنزی با اشاره به این که تخفیف چشمگیر نفت اورال روسیه، فرصت خرید جدید برای چین ایجاد کرده تا ذخایر خود را پر کند، در این باره گفت: تجارت جهانی نفت خام با سواپ نفت بین اقتصادهای توسعه یافته‌ای که به تحریم خودخواسته نفت روسیه دست زده‌اند و بازارهای در حال توسعه که متقاضی نفت ارزان این کشور هستند، متعادل خواهد شد.

در این بین، عربستان سعودی قیمت فروش نفت خود برای همه مناطق را افزایش داد و قیمت فروش نفت این کشور به آسیا به بالاترین رکورد همه زمان‌ها صعود کرد. آرامکوی سعودی قیمت فروش رسمی ماه مه به آسیا را برای نفت سبک خود ۹ دلار و ۳۵ سنت در هر بشکه بالاتر از قیمت پایه نفت عمان/دوبی تعیین کرد که بالاترین نرخ اضافه تاکنون محسوب می شود.

بر اساس گزارش رویترز، بزرگترین افزایش قیمت فروش نفت عربستان برای آسیا و پس از آن برای شمال غربی اروپا، مدیترانه و آمریکا بود. این افزایش قیمت همزمان با مختل شدن صادرات نفت روسیه تحت تاثیر تحریم‌های دولتهای غربی و تحریم‌های خودخواسته خریداران دیگر صورت گرفته است. آژانس بین‌المللی انرژی برآورد کرده که بازارهای نفت از آوریل ممکن است سه میلیون بشکه در روز نفت و فرآورده‌های نفتی روسیه را از دست دهند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.