جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46166
بازديد امروز: 34421
ميانگين بازدید: 54210
بازديد کل: 155,104,875
توسعه ۴۵۰۰ هکتار باغ زیتون در سالجاری (سه شنبه 1401/01/23)

ایرنا:
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی از برنامه ریزی توسعه چهار هزارو ۵۰۰ هکتار از باغات زیتون در سالجاری خبرداد و گفت: اصلاح ۱۵ هزار هکتار از باغ‌های زیتون نیز در دستور کار قرار دارد.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «جواد میرعرب رضی» با اشاره به این که اصلاح و توسعه باغات زیتون از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت گفت: سال گذشته ۱۱ هزار و ۸۲۵ هکتار از باغات زیتون توسعه و اصلاح شد که از این میزان  ۹ هزار  و ۴۲۵ هکتار اصلاح باغ‌های زیتون و دو هزارو ۴۰۰ هکتار توسعه باغ‌های زیتون بوده است.

مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: اجرای پروژه خالص‌سازی ارقام « THOC۲» با همکاری شورای بین‌المللی زیتون به‌ منظور تولید ارقام تجاری و پربارده در حال اجرا است.

وی با اشاره به تدوین دستورالعمل‌های تخصصی از جمله تولید نهال سالم با لیبل آبی و دستورالعمل سرشاخه کاری زیتون، افزود: با موسسه تحقیقات علوم باغبانی در خصوص نگه‌داری و ریشه‌دار کردن قلمه‌های ارقام بیش از ۱۰۸ رقم خارجی و تولید نهال سالم و با اصالت تفاهم‌نامه همکاری امضا شده است.

میرعرب به سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در راستای تولید روغن‌ زیتون باکیفیت اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت موضوع در خصوص عدم حذف روغن ‌زیتون «ordinary» از زیرگروه روغن‌های بکر مکاتبات مستمری با معاون اول ریاست جمهوری انجام شد که در نهایت دستوری در جهت رفع موانع و عدم حذف روغن‌ زیتون ordinary از زیرگروه روغن‌های زیتون بکر صادر شد.

وی از گسترش تکثیر، تولید و کاشت نهال زیتون در استان‌ها و مناطق محروم خبرداد و اظهار داشت: بالاترین اعتبار یارانه نهال زیتون جهت تکمیل پروژه‌های مانده از قبل و هزینه کرد زیرساخت‌ها در سال گذشته اخذ شده است.

به گفته وی، متقاضیان زیتون‌کار از تسهیلات کم‌بهره بند الف تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۰ نیز بهره‌مند شده‌اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.