جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 3723
ميانگين بازدید: 34600
بازديد کل: 138,831,190
تازه ترین آمار پرداخت تسهیلات طرح اشتغال روستایی (سه شنبه 1401/04/14)

ایسنا:
وام‌های پرداختی به ساکنین روستا در طرح اشتغال پایدار روستایی موجب رونق اشتغال در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و صنعت شده و بستر ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار، زنان و روستاییان را فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا، طرح اشتغال پایدار روستایی به دنبال مجوز مجلس در برداشت ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای ایجاد طرح‌های اشتغال در مناطق روستایی و عشایری به اجرا درآمد و مقرر شد معادل ریالی آن از محل منابع داخلی بانک‌ها به حساب موسسات عامل واریز شود.

بر این اساس به صندوق توسعه ملی اجازه داده شد با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، معادل ریالی یک میلیارد و ۵۰۰ ‌میلیون دلار از منابع صندوق را به صورت قرض الحسنه نزد بانک‌های کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید در بخش کشاورزی سپرده‌گذاری کند تا این منابع برای ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت با اولویت روستاها و شهرهای واقع در مناطق مرزی و مناطق عشایری هزینه شود.

طبق گزارش‌ها، میزان تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از بانک‌های عامل در طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری، ۳۰ هزار و ۶۷ میلیارد ریال بوده که از این میزان ۵۵۳۰ میلیارد ریال به معرفی شدگان نهادهای حمایتی اختصاص داشته است.

بررسی عملکرد شعب بانک در سراسر کشور بیانگر آن است که بیشترین تعداد طرح‌های مشمول پرداخت تسهیلات بانک متعلق به استان‌های خراسان رضوی، فارس و آذربایجان شرقی بوده است. همچنین این بانک در سال گذشته ۱۲۹ هزار فقره تسهیلات به مبلغ ۱۷۳ هزار میلیارد ریال به بخش تعاون پرداخت کرده است.

مطابق اساسنامه بانک توسعه تعاون ۷۰ درصد منابع بانک باید در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌های تعاونی و اعضای آن‌ها قرار گیرد.

کارشناسان تاکید دارند که توسعه تعاونی‌ها به تولید و توزیع عادلانه ثروت، رفاه اجتماعی، ایجاد اشتغال پایدار و استفاده از سرمایه های خرد مردمی منجر می شود.

به گزارش ایسنا، اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری، زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی و درآمدزایی برای خانوارهای روستایی و کاهش آمار بیکاری در این مناطق را فراهم می کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.