جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46149
بازديد امروز: 8487
ميانگين بازدید: 55976
بازديد کل: 154,863,979
تهیه سند بالادستی توسعه صنعتی، اولین اقدام مهم کمیسیون صنایع و معادن مجلس است (یک شنبه 1401/05/09)

ایرنا:
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به اهمیت وجود نقشه راه در بخش صنعت و سرمایه‌گذاری‌های در این حوزه اشاره کرد و گفت: تهیه یک سند بالادستی برای توسعه صنعتی کشور، اولین اقدام مهم در این کمیسیون است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر مصطفی طاهری، شامگاه شنبه در همایش اصناف، صنعتگران و معدنکاران استان زنجان با تاکید بر اهمیت  نقشه راه در بخش صنعت و سرمایه‌گذاری و تهیه سند بالادستی برای توسعه صنعتی افزود: بررسی‌ها حاکی از آن است که هیچ یک از پنج سند توسعه وزارت صنعت،معدن و تجارت مدنظر ما نبوده است.
وی با بیان اینکه ضمانت اجرایی این سند، یکی از مهمترین موارد آن است گفت: باید تدابیر لازم برای موضوع ضمانت اجرایی این سند در نظر گرفته شود.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، اظهارداشت: این سند شامل زیربخش‌های مختلفی مبتنی بر سند آمایش سرزمینی، در بخش انواع صنایع است.
طاهری تولیدات منبع محور را نزدیک به ۷۰ درصد، صنایع متوسط را ۱۰ درصد و تکنولوژی بالا را ۹ درصد عنوان کرد و گفت: متاسفانه در این زمینه ضمانت اجرایی وجود نداشته و تلاش می کنیم با تهیه سند بالادستی توسعه قابلیت اجرایی و ضمانت اجرایی داشته باشد که با مصوبه مجلس این امر نیز امکان پذیر است.
وی باتاکید بر اینکه در سند توسعه، مسائل یک بُعدی دیده نخواهد شد، تصریح کرد: ابعاد توسعه باید از جنبه های مختلف مد نظر قرار گیرد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیر هستیم تا طبق منویات رهبر معظم انقلاب، همکاری خوبی میان دولت و مجلس برای تحقق این امر مهم ایجاد شود.
طاهری با بیان اینکه با مشخص شدن سند بالادستی کشور، امکان اجرای برنامه هفتم، تدوین برنامه یکساله و مجوزها میسر می شود، افزود: برنامه های توسعه پنج ساله در کشور نوشته می‌شود که این برنامه بخصوص در حوزه آی سی تی و معدن، مورد توجه قرار گرفته است.
وی از غفلت در توسعه آی سی تی کشور خبر داد و گفت: این موضوع از دغدغه های مهم کمیسیون صنایع و معادن کشور است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به مطالبه رییس خانه صنعت و معدن استان زنجان در خصوص لزوم حذف قوانین مزاحم و دست و پاگیر تولیدکننده‌ها هم اظهارداشت: در اولین اقدام، ۲۴۵ ماده قانونی با عنوان  گلایه به صحن مجلس ارسال شده است.
طاهری تصریح کرد: علاوه بر آن پیگیر هستیم تا تعداد زیادی از قوانین که فاقد کارآیی بوده و یا در تضاد با سایر قوانین هستند را شناسایی کنیم تا مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.