جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 5246
ميانگين بازدید: 35667
بازديد کل: 139,462,881
تشریفات گمرکی صادرات کالا کاهش یافت (سه شنبه 1396/03/30)

ایرنا :
بخشنامه مهم گمرک جمهوری اسلامی ایران در خصوص کاهش تشریفات صادرات کالا و تسهیلات جدید صادراتی برای اجرا به گمرکات سراسر کشور ابلاغ شد.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا از تارنمای سازمان مزبور، «مسعود کرباسیان» رییس کل گمرک ایران در هفته های گذشته از برنامه جدید برای کاهش تشریفات گمرکی صادرات کالا و ارائه تسهیلات جدید به صادرکنندگان خبر داد و برای این منظور بخشنامه ای به گمرکات برای اجرا ابلاغ شد.
بخشنامه جدید از 17 تیر ماه امسال شکل اجرایی خواهد داشت و گام مهمی پس از الکترونیکی شدن گمرک در حوزه صادرات به شمار می رود و توان این سازمان پس از تکمیل نظام الکترونیکی و هوشمند، افزایش قابل توجهی یافته و راه را برای پیاده سازی مدیریت هوشمند و سیستمی باز کرده است.
بخشنامه جدید گمرک به این شرح است:
1‏- مسیراظهارنامه های صادراتی درسه بخش کنترل سطح یک (سبز)، کنترل سطح دو (زرد) وکنترل سطح سه (قرمز) درسیستم انتخاب مسیر تعیین می شود.
2‏- واحدهای تولیدی درصورت تمایل می توانند در زمان اظهار محموله های صادراتی خود، موارد«ارزیابی در محل» را انتخاب کند. (انتخاب این گزینه به منزله درخواست سیستمی «ارزیابی در محل» است) تا در صورت تعیین مسیر کنترل سطح سه، عملیات ارزیابی، در محل انجام شود.
3‏- پیرامون اظهارنامه های صادراتی که در کنترل سطح یک و کنترل سطح دو قرار گرفته و یا محموله های صادراتی متقاضی ارزیابی در محل که در کنترل سطح سه قرار می گیرند، نیازی به ورود حامل ها به داخل گمرک مبدأ صادرات (به استثناء اظهارنامه هایی که گمرک مبدأ و مرز خروج یکسان باشد) و نیز نیازی به توزین در گمرک مبدأ (داخلی) نیست.
4‏- براساس سامانه جامع امورگمرکی، فرآیندهای کارشناسی و ارزیابی ادغام و بررسی اظهارنامه ها در یک مرحله انجام می شود.
5‏- بررسی اسنادی اظهارنامه های کنترل سطح دو توسط گمرک مبدأ انجام می شود.
6‏- درباره حامل های مربوط به اظهار کالاهای کنترل سطح یک و کنترل سطح دو الزامی به الصاق پلمپ نیست.
7- غیراز اظهارنامه هایی که درمسیر کنترل سطح سه قرار گرفته و در گمرک داخلی تشریفات گمرکی آنها صورت می گیرد، در سایر موارد درب خروج گمرکات مبدأ غیرفعال است.
8‏- برابر اظهارنامه های «ارزیابی در محل» که در کنترل سطح سه قرار می گیرند، الصاق پلمپ و ثبت شماره آن توسط گمرک مبدأ صادرات انجام می شود.
9‏- برپایه اظهارنامه های صادراتی که در کنترل سطح یک یا دو قرارگرفته و یا محموله های صادراتی متقاضی ارزیابی در محل که در کنترل سطح سه قرار می گیرند، اطلاعات مربوط به حامل ها و بیجک ها باید توسط صاحب کالا یا اظهارکننده در سیستم پنجره واحد تجارت فرامرزی (EPL) ثبت می شود.
10- درباره کلیه محموله های صادراتی که در گمرکات داخلی اظهار می شوند و مطابق ضوابط جاری، صادرات آنها موکول به اخذ مجوز یا گواهی از سازمانهای همجوار است، سیستم تا وصول مجوز مورد نیاز، اجازه ثبت اطلاعات حامل را به صاحب کالا (اظهارکننده) نخواهد داد.
11‏- کالاهای مشمول کنترل سطح یک و کنترل سطح دو که از گمرکات مبدأ به گمرکات مرزی ارسال می شود، به هرشکل که از کشور خارج می شوند، الصاق پلمپ ،کنترل و بررسی کالابا اظهارنامه در مرز خروج صورت می پذیرد ودر خصوص کالاهای مشمول کنترل سطح سه نیز طبق مقررات مربوطه اقدام می شود.
12‏- چنانچه هرگونه مغایرت در اطلاعات مندرج در اظهارنامه های صادراتی کشف شود، ویرایش اطلاعات اظهارنامه پس از بررسی و تأیید طبق مقررات توسط گمرک مرز خروج، در همان گمرک مرزی قابل انجام بوده و نیازی به بازگردانی اظهارنامه به گمرک مبدأ صادرات نیست.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.