جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46514
بازديد امروز: 56671
ميانگين بازدید: 57641
بازديد کل: 166,526,943

سود سهام عدالت سال ۹۶ بیشتر از سال ۹۵ (دوشنبه 1397/06/12)

ایسنا:
رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه امروز و فردا برای تعدادی از مشمولان سهام عدالت سود پرداخت می‌شود گفت که سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۶ نسبت به سال مالی ۱۳۹۵ بیشتر است.

به گزارش ایسنا، میرعلی اشرف عبدالله پوری‌حسینی امروز در نشست خبری با خبرنگاران درباره پرداخت سود سهام عدالت گفت: تاکنون در چهار مرحله، برای حدود ۴۰ میلیون نفر سود سهام عدالت واریز کرده‌ایم.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به باز شدن دوباره سامانه سهام عدالت اظهار کرد: برای کسانی هم که بعد از ۶ اردیبهشت ماه شماره شبای بانکی ارائه کرده‌اند، طی امروز و یا فردا سود را واریز خواهیم کرد. برای مشمولین دارای سهام یک میلیون تومان مبلغ ۱۵۰ هزار تومان، مشمولین دارای سهام ۵۳۲ هزار تومان مبلغ ۸۰ هزار تومان و برای کمتر و یا بیشتر از سهام ۵۳۲ هزار تومان مبلغ متناسبی را به عنوان سود واریز کرده‌ایم.

پوری حسینی با اشاره به سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۶، توضیح داد: به موجب مصوبات مجامع شرکت‌های سرمایه پذیر تا تیرماه سال جاری، سودی که برای مشمولان سهام عدالت تقسیم و ابلاغ شده نزدیک به ۴۰۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقسیم سود هلدینگ خلیج فارس، شاید ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز به این مبلغ افزوده شود. از این رو ارزیابی می شود که سود سال مالی ۱۳۹۶ از سال مالی ۱۳۹۵ بیشتر خواهد بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.