جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1
ميانگين بازدید: 56584
بازديد کل: 166,406,397

رشد ۵۰ درصدی قیمت مسکن ظرف ۶ ماه بی سابقه بود (شنبه 1397/06/31)

اقتصاد ایران:
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر اینکه کاهش قدرت خرید متقاضیان و خروج سفته بازان از بازار از دلایل اصلی ورود مسکن به رکود است، گفت: تا به حال سابقه نداشته قیمت مسکن در بازه زمانی شش ماهه ۵۰ تا ۶۰ درصد رشد کند.

حسام عقبایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه اکثر مشاوران املاک می‌گویند که بازار راکد است و در این دو ماه به دلیل ماه محرم و صفر رکود عمیق تر خواهد شد، گفت: داده‌های اولیه از تعداد قراردادهای خرید و فروش مسکن شهر تهران حاکی از آن است که معاملات در شهریور ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل ۴۵ درصد کاهش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه کاهش قدرت خرید متقاضیان، افزایش شدید قیمت مسکن و خروج سفته بازان از بازار مسکن باعث شده تا این بازار در مردادماه و شهریور ماه وارد رکود شود، اظهار داشت: رشد ۵۰ تا ۶۰ درصدی قیمت مسکن در یک بازه زمانی ۶ ماهه شاید بتوان گفت بی‌سابقه بوده است، بنابراین افت معاملات که از اواخر مرداد ماه شروع و در شهریور ماه افزایش یافت، احتمالا در نیمه دوم سال شدت بیشتری بگیرد.

عقبایی خاطر نشان کرد:کاهش حجم معاملات مسکن بنا به گفته مشاوران املاک مشهود است، بنابراین پیش‌بینی من این است که چون بازار مسکن در شهریورماه از لحاظ معاملات وضعیتی مناسب نداشت، در نیمه دوم سال نیز ادامه یافته و افت معاملات و خرید و فروش بیشتر مشهود است.

نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک در پاسخ به این سئوال که آیا افت معاملات موجب کاهش قیمت مسکن می شود تاکید کرد: نمی توانیم تصور کنیم چون معاملات کاهش یافته، قیمتها هم پایین می‌آید، پس اگر قیمتها در بازارهای طلا و ارز به ثبات برسد، ممکن است بازار مسکن هم متعادل شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.