جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1
ميانگين بازدید: 56573
بازديد کل: 166,406,397

نفت ۱۰۰ دلاری در راه است (دوشنبه 1397/07/02)

سایت طلا:
در حالی که سیاست تحریم نفتی ایران از چند هفته دیگر به طور رسمی به اجرا گذاشته می شود کارشناسان انرژی پیش بینی می کنند قیمت نفت برای نخستین بار از سال ۲۰۱۴ به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد.


به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، شرکت نفتی ترافیگورا (Trafigura) نفت 90 دلاری را تا کریسمس و صد دلاری را تا اوایل 2019 پیش‌بینی می‌کند.

شرکت های واسطه اصلی احتمال بازگشت نفت‌خام 100 دلاری را برای اولین بار از سال 2014 می دهند، چون ممکن است نفت ایران به علت تحریم‌های ایالات متحده از دست برود.

موسس شرکت انرژی مرکوری دانیل جاگی(Daniel Jaeggi) نیز گفت قیمت نفت احتمالا تا سه ماهه چهارم سال 2018 به 100 دلار در هر بشکه می‌رسد چون بازار ظرفیت کافی برای جایگزینی بیش از 2 میلیون بشکه در روز صادرات نفت ایران را ندارد.

جاگی در سخنرانی خود در کنفرانس جهانی نفت (APPEC) در سنگاپور گفت:« بازار ظرفیت لازم برای جبران نبود 2 میلیون بشکه نفت در روز در فصل پایانی سال 2018 را ندارد. به نظر من افزایش قیمت به 100 دلار در بشکه قابل پیش بینی است».

وقتی ترامپ در ماه مه بازگشت دوباره تحریم ها بر صادرات نفت ایران را اعلام کرد ، بازار کاهش 300 هزار تا 700 هزار بشکه در روز را تخمین زده بود. هرچند ، در حال حاضر این مقدار را 1.5 میلیون بشکه در روز می دانند چون به نظر می‌رسد ایالات متحده در مورد اقداماتش کاملا مطمئن است.

ترافیگورا گفت: « ذخایر نفتی به طور قابل ملاحظه ای کمتر از آن چیزی خواهد بود که هنگام اعلام تحریم ها انتظار داشتیم بنابراین قیمت نفت بالاتر است».

علاوه برقطع ذخایر ایران به علت تحریم‌های آمریکا جهان با کاهش تولید نفت ونزوئلا به خاطر بحران اقتصادی آمریکای لاتین هم روبه‌رو است. رشد ذخایر جدید نفتی، نفت خام ایالات متحده، هم به علت مشکلات گلوگاهها و نیروی کار احتمالا متوقف می شود.

شرکت سیتی گروپ (Citigroup) هم احتمال سه رقمی شدن قیمت نفت را می‌دهد.  تحلیلگر ارشد این موسسه گفت: « در حالی که سیتی گروپ قیمت نفت خام برنت را 80 دلار در فصل پایانی سال تخمین زده ولی ثباتی وجود ندارد و کمبود ذخایر استراتژیک، قیمت نفت خام را به بیش از 90 دلار یا حتی 100 دلار می‌رساند».

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.