جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1
ميانگين بازدید: 56361
بازديد کل: 166,406,397

ارز مسافرتی ۱۰هزار تومان می‌شود؟ (جمعه 1397/07/13)

ایسنا:
با توجه به بخشنامه‌های اخیر بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز و همچنین سیاست‌هایی که به منظور ایجاد تعادل در معاملات صرافی‌ها در دستور کار قرار گرفته و آنها را ملزم به انجام معاملات ارزی در محدوده قیمتی بین ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان می‌کند، این توقع ایجاد شده است که بتوان ارزهای خدماتی از جمله مسافرتی را با نرخ حدود ۱۰ هزار تومان تهیه کرد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای اعلام کرد که صرافی‌ها می‌توانند معاملات ارزی را تا سقف ۵۰۰۰ یورو به صورت آزاد انجام دهند. به عبارتی صرافی‌ها که تا پیش از این معاملات آن‌ها محدود به خرید و فروش به شرط ارائه مدارک و در قالب ۲۳ ارز خدماتی بود، از این پس می‌توانند تا سقف تعیین شده ارز آزاد بفروشند؛ یعنی حتی معاملاتی که نیاز به ارائه مدرک از سوی خریدار ندارد. بعد از اعلام این بخشنامه سایر خبرها از این حکایت داشت که کانون صرافان به این صنف اعلام کرده است که باید دلار را در محدوده ۱۰ هزار تومان قیمت گذاری کرده و در صورت خرید با این نرخ آن را به فروش برسانند.

در روز چهارشنبه هفته گذشته یعنی همزمان با ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی برای معاملات آزاد صرافی‌ها، مشاهدات میدانی از این حکایت داشت که برخی صرافی‌ها روی تابلوهای خود نرخ ۱۰ هزار تومان را برای دلار ثبت کرده‌اند. پرس و جو از این صرافی‌ها از این حکایت داشت که قرار است از هفته آینده ارز خریداری شده در محدوده ۱۰ هزار تومان را با همین نرخ ارائه کنند که شامل معاملات آزاد و ارزهای خدماتی از جمله مسافرتی می‌شود.

اما در کنار صرافی‌ها، بانک‌ها نیز در مدت اخیر نسبت به فروش ارز مسافرتی اقدام کردند که البته در ابتدا هم‌قیمت بازار آزاد بود و در زمانی که یورو در بازار آزاد به ۲۰ هزار تومان رسید، بانک‌ها ارز مسافرتی را تا ۱۹ هزار تومان هم می‌فروختند، اما در روزهای گذشته با ریزش قیمت ارز در بازار آزاد قیمت ارز مسافرتی در بانک‌ها نیز به شدت کاهش یافت و تا ۱۲ هزار تومان هم پیش رفت. در عین حال که اکنون بانک‌ها دلار را تا کمتر از ۱۰ هزار تومان خریداری می‌کنند.

با توجه به شرایط جدیدی که برای معاملات صرافی‌ها و نرخ گذاری ارز در بانک و صرافی ایجاد شده است، باید منتظر کاهش نرخ ارز مسافرتی بود، اما این موضوع قابل توجه است که آیا صرافی ها می‌توانند در رقابت با نرخ‌های بالاتر بازار، دلار را از مردم تا ۱۰ هزار تومان خریداری کرده و با این نرخ بفروشند؟

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.