جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46512
بازديد امروز: 1
ميانگين بازدید: 56360
بازديد کل: 166,406,397

اجرای مالیات بر عایدی سرمایه نیازمند بانک اطلاعاتی املاک/عدم شفافیت به نفع برخی از افراد است (شنبه 1397/07/14)

خبرگزاری فارس:
رئیس دانشکده عمران و معماری دانشگاه علوم تحقیقات، گفت: منفعت برخی افراد و گروه‌ها در ابهام و عدم شفافیت است بنابراین به همین دلیل است که این طرح به مرحله تصویب نمی‌رسد.

مهدی روانشاد‌نیا در گفت و گو با خبرنگار مسکن خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که چرا طرح اخذ مالیات بر عایدی سرمایه CGT در بخش املاک در کشور تصویب و اجرایی نمی‌شود، گفت: برای اجرای طرح اخذ مالیات بر عایدی سرمایه در بخش املاک نیازمند یک بانک اطلاعاتی جامع از املاک و مستغلات هستیم.

وی با بیان اینکه علیرغم تصویب طرح کاداستر در مجلس نیز می‌بینیم که هیچ‌گاه این طرح به مرحله اجرای نهایی نرسید اظهارداشت: در کشور با نرخ تورم‌های عجیب و غریب مواجه هستیم بنابراین باید عایدی با کسر تورم عمومی باشد و فردی که واحد مسکونی خریداری کرد و بعد از مدتها ارزش افزوده پیدا کرد در حقیقت ارزش پول آن به نصف کاهش پیدا کرده است.

*افراد و گروه‌هایی وجود دارند که منفعت آنها در ابهام و عدم شفافیت است

عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران با بیان اینکه به هر حال افراد و گروه‌هایی وجود دارند که منفعت آنها در ابهام و عدم شفافیت است، افزود: این افراد و گروه‌ها که اتفاقاً دینفع بوده و نفوذ هم دارند این طرح‌ها را با شکست مواجه می‌کنند.

روانشاد نیا تأکید کرد: به اعتقاد بنده مجلس و دولت به جای تمرکز بر روی این طرح‌ها می‌توانند به مکانیزم‌های اقتصادی و شاخص‌های کلان که مسکن هم بخشی از آن است روی آورده و از مشکلات جلوگیری کنند.

وی افزود: البته با توجه به افت معاملات مسکن و رکود حاکم بر بازار در شرایط فعلی اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه ،تا حدودی خرید و فروش املاک را کندتر و رکود را تشدید می‌کند اما به هر حال این طرح برای جلوگیری از سوداگری در املاک مناسب است.

روانشادنیا گفت: متأسفانه در کشور علاقه خاصی به قانون نویسی وجود دارد به طوریکه ۱۲ هزار قانون در کشور داریم بنابراین حتی برخی مشکلات مثل همین مقابله کردن با سوداگران مسکن می‌تواند با یک بخشنامه روند خوبی به خود بگیرد.

وی افزود: به هر حال برای کاهش مشکلات مسکن باید فرایند صدور پروانه ساخت و ساز تا عملیاتی شدن ساخت و ساز کوتاه شود چرا که طولانی شدن پروسه ساخت و ساز موجب کاهش عرضه مسکن می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، اخیرا اکثر اعضای کمیسیون اقتصادی موافق تصویب طرح اخذ مالیات بر عایدی سرمایه CGT در بخش املاک هستند و اعتقاد دارند اخذ این مالیات، راهکار مناسبی برای مقابله با سوداگری در بخش مسکن و هدایت نقدینگی به سمت اقتصاد مولد است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.